Life

Oana Zavoranu, răbufnire virulentă pe rețelele de socializare: “țăran infect, fără caracter”

18.10.2020 | 17:02
Oana Zavoranu rabufnire virulenta pe retelele de socializare taran infect fara caracter
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu revine în atenția publică cu o ieșire nervoasă pe Instagram. Aceasta a publicat un mesaj prin care își arată revolta împotriva unui om care a făcut-o să piardă o sumă de bani. Modul în care bruneta se exprimă la adresa respective persoane i-a șocat pe cei ce au citit postarea respectivă.

Cuvintele Oanei sunt extrem de dure, iar apelativele pe care aceasta le folosește pentru a-l descrie pe personajul respectiv sunt aspre și jignitoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta amenință că războiul pe care îl va duce împotriva acelui individ o să fie, atât în instanță, cât și public. Ea a adăugat că persoana în cauză este una cunoscută care a deținut funcții publice.

Oana Zăvoranu declară război și aruncă cuvinte grele pe platformele de socializare

Fosta soție a lui Pepe nu a spus în niciun moment cine este ținta injuriilor pe care le-a aruncat pe contul ei de Instagram, dar promite că o să facă publică povestea asta pe toate canalele media.

ADVERTISEMENT

„Am un vibe așa de bun încât simt că acum, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’, care m-a prins descoperită când eram eu fată mai bună, mai credulă și a crezut că o să rămân așa… adică proastă̆, furată și tăcută”, își începe ea pledoaria.

„Eu, spre deosebire de toți prostii care doar măcăne, lucrez cu ‘materialul clientului’, strâng dovezi și probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reușita atunci când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau eu, potopul să fie și în instanța dar și public, că mie îmi place să fie ‘sărbătoare’ când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb…nu de alta, dar am și un ‘dar’ așa de a îi face ‘celebri’ pe toți escrocii care au ridicat râtul împuțit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea și banii mei

ADVERTISEMENT

Mai mult, de dată asta o să fie și mai interesant pentru că e vorba de un hoț intelectual, ‘cu trecere’ și cu foste funcții publice luate politic. Ai auzit țăran iinfect, fără caracter, că de 4 ani te rabd..” este doar o parte a mesajului transmis de vedetă.

Zăvoranu a concluzionat prin a spune că persoana respectivă se va recunoaște în descrierea pe care i-a făcut-o și nu e necesar să spună încă cine e. Ea a amintit și de celebrul caz al vrăjitoarelor, menționând că le-a băgat la pușcărie în decembrie 2011 și tot odată cu ultima lună din an vrea să lovească și acum.

ADVERTISEMENT

Cititorii care au avut curajul să-i transmită că răzbunarea nu e sănătoasă și-au primit și ei replica, cam în aceeași manieră: „păi ai idee despre ce sumă vorbim? Ce baliverne sunt astea cu lumea de dincolo? Deocamdată în lumea asta se fac toate (…).Nu mai băgați oamenilor în cap cretinități și nu îi mai încurajați să fie umili, lași și proști doar pentru că ați auzit că pe lumea aialaltă nu știu ce se întâmplă…Trezireaaa!”, i-a scris ea unei femei care nu i-a încurajat demersul.

ADVERTISEMENT