Life

Obiceiul banal care atrage ghinionul ca un magnet în viața ta. Lidia Fecioru spune să scapi de el, pentru că îți face rău în timp

Prin ce obicei banal atragi ghinionul ca un magnet în casă? Lidia Fecioru spune că trebuie să renunți rapid la el, altfel răul se mărește.
11.08.2023 | 12:05
Obiceiul banal care atrage ghinionul ca un magnet in viata ta Lidia Fecioru spune sa scapi de el pentru ca iti face rau in timp
Cum să evităm ghinionul, potrivit Lidiei Fecioru. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Sunt unele persoane care par că nu mai au parte de o rază de soare în viața lor. Se simt predestinate unui destin crunt, din cauza necazurilor, ghinioanelor pe care le au des. Ceea ce nu știu acestea este că de unele singure atrag nenorocirile.

Cum să stai departe de ghinion, potrivit Lidiei Fecioru

Adesea ni se spune că trebuie să ne schimbăm perspectiva asupra vieții, dacă ne dorim să fim fericiți și să avem parte de abundență pe toate planurile. Cu cât mai pozitivi, cu atât mai ”loviți” de noroc. Însă, nu este suficient. Iată ce explicație are bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Ghinionul vine în calea noastră în urma unor fapte greșite. De câte ori vi s-a întâmplat să vă dezvăluiți un plan și apoi să observați că nu-l mai puneți în practică sau că apar tot felul de probleme care te îndepărtează de la scopul pe care îl ai minte?

Lidia Fecioru ne sugerează să păstrăm unele dorințe doar pentru noi. Dacă le dezvăluim și altora, nu mai pot căpăta contur. În același timp, nu este indicat nici să ne lăudăm cu ceea ce avem, inclusiv cu membrii familiei, fiindcă oricând poate surveni ceva care să strice totul.

ADVERTISEMENT

”Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le ştie aproximativ nimeni, chiar nimeni. Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi. Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru: ”Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa”

Bioenergoterapeutul a subliniat un alt aspect foarte important. Să nu-ți denigrezi niciodată familia, nici măcar în fața celui mai bun prieten. În caz contrar, nu va fi de mirare apoi dacă ghinioanele se vor ține lanț de casa în care locuiți. Denigrarea înseamnă în primul rând ghinion.

ADVERTISEMENT

Totodată, Lidia Fecioru are un sfat prețios pentru femei. Dacă au un soț/iubit pe măsura așteptărilor lor, să nu-l mai laude de față cu prietenele lor, fiindcă…le pot stârni curiozitatea. S-au întâlnit multe cazuri în care femei s-au cuplat cu partenerii prietenelor lor.

”Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă. Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie.

ADVERTISEMENT

Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă. Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa.

Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta. De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta.”, a mai explicat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT