Life

Culoarea care atrage ghinionul ca un magnet în viața ta. Nu îți vopsi niciodată casa sau pereții din interior cu ea

Culoarea care poate atrage ghinionul în viața ta. Nu trebuie să-ți vopsești casa sau pereții din interior cu ea. Explicația specialiștilor în Feng Shui.
31.07.2023 | 12:34
Culoarea care atrage ghinionul ca un magnet in viata ta Nu iti vopsi niciodata casa sau peretii din interior cu ea
Cum să nu-ți vopsești niciodată pereții casei. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Experții în arta Feng Shui au dezvăluit care este culoarea care atrage ghinionul în viața ta. Nu trebuie să-ți vopsești niciodată așa locuința sau pereții din interior.

Culoarea care poate atrage ghinionul ca un magnet în viața ta. Nu trebuie să-ți vopsești pereții așa

Asiaticii credeau, încă din cele mai vechi timpuri, că trebuie păstrată armonia în propria locuință, așa că s-au ghidat după câteva reguli Feng Shui pentru a decora astfel încât să aibă parte de noroc, de o stare de bine și de liniște.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există și anumite lucruri care îți aduc ghinion în casă și pe care nu ar trebui să le ai. Specialiștii în Feng Shui îi îndeamnă pe oameni să nu-și vopsească pereții din interiorul casei cu verde, considerată culoarea naturii, a vieții și a energiei.

Este o culoare care atrage ghinionul în viața ta, așa că ar trebui să renunți la ea, chiar dacă îți place cum arată. Poți opta, în schimb, pentru culorile neutre în interior.

ADVERTISEMENT

Cu mult timp în urmă, culoarea Verde de Paris, utilizată pentru colorarea jucăriilor, a pereților și a mobilierului, a fost interzisă. S-a descoperit că această substanță avea urme de arsenic, ceea ce putea produce un gaz otrăvitor.

Ce alte obiecte îți pot aduce ghinion

Sunt și anumite plante pe care nu ar trebui să le ții în locuința ta, cum ar fi cactusul. Conform experților în Feng Shui, florile cu spini aduc ghinion în casă. Cel mai bine ar fi să ții această plantă afară, în grădină și nu în camerele din casă.

ADVERTISEMENT

Alte flori pe care nu ar trebui să le ai în casă sunt cele albe și roșii. În perioada victoriană, de la finalul secolului al XIX-lea, se spunea că acestea anunță moartea cuiva din casă, așa că s-a renunțat la ele, notează playtech.ro.

Totodată, măturile vechi pot atrage problemele și ghinionul în casa ta, așa că ar trebui să le arunci imediat. Acest lucru este valabil și pentru electrocasnicele vechi.

ADVERTISEMENT

O altă superstiție spune că geamurile și oglinzile sparte din casă pot aduce șapte ani de ghinion. În plus, oglinda care se află în dormitor, orientată spre pat, poate provoca probleme cu partenerul de cuplu.

ADVERTISEMENT