Life

Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ține în fiecare noapte la capul patului: “Un lucru important din trecut”

Obiectul ținut de Irinel Columbeanu la capul patului, în fiecare noapte. Este un lucru important din trecutul fostului milionar.
05.04.2024 | 19:33
Obiectul pe care Irinel Columbeanu il tine in fiecare noapte la capul patului Un lucru important din trecut
Ce obiect ține Irinel Columbeanu la capul patului, în fiecare noapte. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a dezvăluit care e obiectul pe care îl ține la capul patului, în fiecare noapte. Are o însemnătate importantă pentru fostul om de afaceri.

Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ține la capul patului, în fiecare noapte. Are o semnificație importantă

De mai bine de jumătate de an, Irinel Columbeanu se află la un azil de bătrâni, acolo unde spune că se simte liniștit și are tot ce îi trebuie. Viața fostului milionar s-a schimbat în ultimii ani, iar petrecerile și evenimentele exclusiviste la care participa au rămas acum doar o amintire.

ADVERTISEMENT

De când se află la azil, multe persoane se pare că au uitat de fostul soț al Monicăi Gabor. Cu toate acestea, unii cunoscuți încă îl vizitează, cum ar fi fosta sa iubită, care a venit recent la el.

Acesta doarme, în fiecare noapte, cu un diplomat pe care îl are de mult timp, atunci când avea succes în lumea afacerilor. Obiectul este unul foarte important pentru Irinel Columbeanu și îl ține mereu la capul patului.

ADVERTISEMENT

Acum mai ține în el doar niște cărți de vizită, permisul auto și un parfum. Fostul milionar mai deține, de asemenea, genți de voiaj achiziționate de la Paris, atunci când era căsătorit cu Monica Gabor.

“Aaa! Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta ‘știe’ mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri.

ADVERTISEMENT

Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.

Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a explicat Irinel Columbeanu pentru actualitate.net.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Irinel Columbeanu

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Coumbeanu a fost întrebat despre starea sa de sănătate. Acesta se simte bine, iar rezultatele analizelor au fost și ele destul de bune. Fostul milionar spune că are parte de cea mai bună îngrijire la azilul unde este internat încă din toamna anului trecut.

“Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Mișc, dar nu fac maraton (n.r râde). Analizele au ieșit bune pentru un grizonat ca mine. Echipa medicală a domnului Cassian are grijă de mine să fiu în cea mai bună formă în situația actuală”, a mai spus fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu a recunoscut că sunt câteva persoane care îl ajută cu bani. Acesta nu a dat nume, dar a spus că sunt 5 – 6 oameni care au grijă să aibă tot ce are nevoie.

În plus, Irinel Columbeanu ține legătura cu fiica lui, Irina, aflată în SUA, la mama ei. Fostul om de afaceri nu poate zbura până în America din motive medicale. Din fericire, comunică cu fiica lui și a Monicăi Gabor prin apel video.

ADVERTISEMENT