Sport

Octavian Popescu, analizat de unchiul său. De ce are probleme la FCSB: „L-a afectat tot”

Octavian Popescu e nemulțumit de poziția pe care joacă la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră ale unchiului său. De ce e în scădere de formă
30.08.2023 | 12:40
Octavian Popescu analizat de unchiul sau De ce are probleme la FCSB La afectat tot
Octavian Popescu a reușit 2 goluri în 8 meciuri în acest sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu își mai regăsește forma cu care a încântat la FCSB și care l-a făcut pe Gigi Becali să îl compare cu Neymar, stabilindu-i un preț de transfer pe măsură.

Octavian Popescu e nemulțumit de postul pe care joacă la FCSB: „Avea niște repere, niște coordonate”

Octavian Popescu nu mai este vioara întâi la FCSB, însă unchiul său, fost mijlocaș la CS Târgoviște, Oțelul, Poli Timișoara sau Universitatea Craiova, știe care sunt cauzele decăderii sale: „A avut câteva nereușite. Avea 19 ani, nu poți spune că e matur. Nu are nici un caracter puternic, l-a afectat tot ce s-a întâmplat negativ în jurul lui. Greu și-a mai depășit aceste temeri”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Octavian Popescu, unchiul lui Tavi, crede că decarul FCSB va ieși din criză: „Își va reveni, are calități, am încredere în el. Sper să fie jucător de bază pentru echipa națională”. 

Se pare că puștiul în vârstă de 20 de ani este nemulțumit de poziția pe care joacă: „Din discuțiile cu el, problema a fost că a fost mutat de pe o parte pe alta, de pe un post pe altul. Avea niște repere, niște coordonate. La vârsta lui nu poți să le știi pe toate. O să joace bine și în dreapta, dar cu timpul, când va căpăta încredere. Își pierduse niște repere, a fost confuz, l-a inhibat și nu a mai putut să fie același”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, afectat de criticile lui Gigi Becali: „A picat într-o stare de nervozitate, de lipsă de răbdare, de lipsă de implicare, de fugă de joc”

Unchiul fotbalistului de la FCSB a remarcat mai multe negative la Tavi: „A fost și criticat mai dur, a picat într-o stare de nervozitate, de lipsă de răbdare, de lipsă de implicare, de fugă de joc. Starea de supărare te scoate din forma sportivă”.

Puștiul de la Nucet a trebuit să se maturizeze de mic: „Tavi a plecat de mai tânar decât mine de acasă. Eu la 16 ani am luat viața în piept, am plecat la Târgoviște, apoi la Craiova. Tavi a plecat și mai de mic la București (n.r. – la 15 ani, la Rapid)”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a vorbit și despre calitățile nepotului său: „E obișnuit cu greutățile și sunt sigur că va trece peste momentele astea și va reveni la o formă bună. E inventiv, pasează, finalizează, driblează. Se va ridica”.

„Perla” lui Gigi Becali nu a moștenit din păcate construcția fizică a unchiului său, care admite că trebuie să îmbunătățească mult acest aspect: „Eu am fost un jucător de 1.69 m, cu o masă musculară dezvoltată, bine proporționată. Nu eram mic și îndesat, dar eram puternic.

ADVERTISEMENT

Sper că va mai pune ceva masă musculară pe el, pentru că la cluburile cu pretenții altfel stau lucrurile. Ne uităm cum stau lucrurile acolo, cum arată jucătorii de 18-19 ani, nu îi deosebești de cei de 24-25”, a concluzionat fostul fotbalist, la gsp.ro.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT