Fotbal international

Ofertă de ultimă oră pentru Andres Iniesta! ”Nu te duce în China, vino la noi”

22.04.2018 | 14:04
Oferta de ultima ora pentru Andres Iniesta Nu te duce in China vino la noi

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, este dorit cu insistență în China, dar pentru legendarul jucător catalan a apărut o ofertă de ultimă oră chiar din Primera Division.

”Iniesta, te rog, nu te duce în China, vino la Betis”, a scris antrenorul formației din Sevilla, Quique Setien, pe contul său de Twitter. Conform presei iberice, Iniesta a ridicat ultimul trofeu deasupra capului în calitate de căpitan al Barcelonei după o seară perfectă, în care a marcat un gol.  FC Barcelona a dezmembrat Sevilla lui Vincenzo Montella în finala Cupei Spaniei, scor 5-0. Uruguayanul Luis Suarez, argentinianul Lionel Messi, spaniolul Andres Iniesta și brazilianul Philippe Coutinho și-au pus numele pe tabela de marecaj a stadionului Wanda Metropolitano din Madrid.

Andres Iniesta va anunța săptămâna următoare unde va juca în viitor

Și Rene Ramos, fratele lui Sergio Ramos, a scris câteva cuvinte emoționante pe contul de Twitter la adresa lui Iniesta. ”Mulţumesc don@ andresiniesta8. O viaţă de magie, o legendă şi o valoare pentru fotbalul nostru. Norocul să fie cu tine, oriunde te-ai duce”, a fost mesajul lui Rene Ramos, care este și agentul căpitanului de la Real Madrid.

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, care în luna mai va împlini 34 de ani, nu a dorit să confirme viitorul său transfer în China, dar a precizat că va anunţa săptămâna următoare unde va evolua.

Tags: