Fotbal intern

Cum arată ultima ofertă a lui Gigi Becali pentru Iulian Cristea! Ce va face Gaz Metan Mediaș

04.01.2019 | 20:12
Cum arata ultima oferta a lui Gigi Becali pentru Iulian Cristea Ce va face Gaz Metan Medias

FCSB are mari probleme în compartimentul defensiv, în special în centrul apărării, după ce în prima parte a acestui sezon i-a avut la dispoziție doar pe Mihai Bălașa și pe Bogdan Planic. Una dintre soluțiile pe care le-a căutat Gigi Becali pentru a-și întări apărarea a fost Iulian Cristea, jucător pe care a vrut să îl ia de la Gaz Metan Mediaș. Negocierile au ajuns însă în impas iar FANATIK a aflat de ultima ofertă făcută de Becali pentru ardeleni.

Iulian Cristea va deveni jucător liber de contract în vara viitoare, dar FCSB are nevoie de fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș încă din iarnă, pentru a acoperi din posturile deficitare din lot. Cu toate acestea, FANATIK a scris că transferul fundașului la FCSB a căzut din pricina faptului că Gaz Metan Mediaș a mai cerut 50.000 de euro în plus. Cu toate acestea, Gigi Becali a oferit o contraofertă pentru fundașul central român.

Oferta lui Gigi Becali pentru Iulian Cristea

Patronul FCSB a decis să le facă o ultimă ofertă celor de la Gaz Metan Mediaș. Becali le propune o sumă de 100.000 de euro, dat fiind faptul că fotbalistul intră în ultimele șase luni de contract. Totodată, Gigi Becali a decis să îl trimită sub formă de împrumut în Ardeal și pe brazilianul William de Amorim. Fotbalistul adus de la Astra Giurgiu a picat din grațiile patronului. Sezonul precedent, el a fost împrumutat în iarnă la Kayserispor, echipă antrenată atunci de Marius Șumudică. De Amorim nu a impresionat și nu a rămas la echipa turcă. El s-a întors în vară la FCSB, dar nu a fost păstrat în lot de Nicolae Dică, iar William a ajuns să se antreneze de unul singur.

William de Amorim, jucătorul pe care FCSB l-ar putea da la schimb pentru Iulian Cristea

Din sursele FANATIK.RO, cei de la Gaz Metan Mediaș nu sunt foarte încântați nici de această ofertă și sunt șanse mari ca până la urmă Gigi Becali să se orienteze către un alt fundaș central, dacă nu cumva va ceda cerințelor medieșenilor.

„Sută la sută va fi titular Iulian Cristea! Păi, de ce să dau 100.000 de euro, ca să-l țin pe bancă? Da, vine în locul lui Bălașa. Ce să fac cu Bălașa? Să stau să-l cresc pe Bălașa? Ce să fac? Cred că Planic cu Cristea vor fi titulari. Da, ei vor juca. Care e gândirea? Cine dă cu stângul în dreptul stă pe bancă, rezervă!”, declara luna trecută Gigi Becali

  • 750 de mii de euro este cota de piață pe care Iulian Cristea o are în acest moment conform transfermarkt