Fotbal intern

Încă o ofertă oficială din străinătate pentru Olimpiu Moruțan: „Vrem să-l luăm”

20.01.2019 | 17:02
Inca o oferta oficiala din strainatate pentru Olimpiu Morutan Vrem sal luam

Olimpiu Moruțan era anunțat drept un mare transfer la FCSB, însă puștiul adus de la Botoșani nu a reușit să se ridice pentru moment la nivelul așteptărilor, chiar dacă a primit o mulțime de șanse pe parcursul acestui sezon.

Moruțan a devenit o țintă pentru mai multe echipe în această iarnă, nu pentru a fi transferat definitiv însă, ci pentru a fi împrumutat. După ce FC Botoșani, fostul său clubul, și-a arătat interesul pentru jucător, Moruțan se pare că ar fi fost dorit și în Bulgaria, de ȚSKA Sofia.

Anunțul a fost făcut de Thomas Neubert, fostul preparator fizic de la FCSB, care  acum lucrează pentru gruparea bulgară. Totodată, și maghiarii de la MOL VIDI sunt interesați de fotbalist.

Încă o ofertă oficială din străinătate pentru Olimpiu Moruțan

Man, Coman, Tănase şi Moruţan sunt jucători foarte interesanţi, dar Moruţan ne interesează în mod special. Nu e niciun secret că vrem să îl luăm aici. I-am întrebat pe cei de la FCSB dacă există posibilitatea ca Moruţan să fie împrumutat.

Ne-au spus că nu este corectă informaţia şi aşa s-a încheiat totul. Sigur că am vrea să avem un jucător precum Moruţan. Este un tânăr fotbalist extraordinar, a spus Neubert, pentru Telekom Sport.

Cifrele lui Moruțan în acest sezon

Olimpiu Moruțan (19 ani) a evoluat în 26 de partide oficiale pentru FCSB în actuala stagiune, însă în multe dintre ele a intrat din postura de rezervă. A reușit trei goluri și șapte pase decisive. Totuși, Moruțan și-a arătat limitele în cupele europene. După o dublă foarte bună cu Rudar Velenje, fotbalistul nu a mai realizat nimic în compania unor adversari redutabili, precum Hajduk Split și Rapid Viena. În plus, majoritatea realizărilor lui Moruțan din campionat au venit în dueluri cu formații ce ocupă acum poziții de play-out.