Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, ofertă de la MOL Vidi! Gigi Becali râde de oferta ungurilor: “Să mai pună un zero!”

19.01.2019 | 17:38
Olimpiu Morutan oferta de la MOL Vidi Gigi Becali rade de oferta ungurilor Sa mai puna un zero

FCSB pregăteşte a doua parte a sezonului într-un cantonament pe Costa del Sol, în Spania, însă ar putea rămâne fără unul dintre cei mai promiţători jucători. MOL Vidi, campioana Ungariei şi echipă care a jucat în toamnă în grupele Europa League, vrea să îl transfere pe Olimpiu Moruţan, conform Telekomsport.ro.

FANATIK.RO a aflat că maghiarii vor să facă o ofertă de 3,4 milioane de euro pentru “perla” lui Gigi Becali şi au început tatonările pentru un eventual transfer încă din această iarnă. Maghiarii nu au ajuns să negocieze cu Gigi Becali, iar impresarul fotbalistului, agentul Florin Vulturar, a declarat pentru FANATIK.RO că este greu de crezut că Becali îl va vinde pe mijlocaş pe suma pe care o oferă maghiarii: “Cel mai bine ar fi să îl întrebaţi pe Gigi Becali de un eventual transfer al lui Moruţan. Nu cred că dânsul îl va ceda pe o sumă mai mică”, a comentat Vulturar.

Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti,
Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti,

Olimpiu Moruţan, ofertă de la MOL Vidi: “Trebuie să mai pună!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat pentru FANATIK.RO că nu ştie de nicio ofertă pentru Olimpiu Moruţan: “Nu ştiu de o ofertă, dar dacă îl vor mai trebuie să pună încă un zero lângă cele trei milioane (n.r. 30 de milioane) ca să îl ia pe Moruţan”, a spus, râzând, patronul FCSB.

Olimpiu Moruţan a fost adus la FCSB în vară după ce roş-albaştrii au plătit 700.000 de euro celor de la FC Botoşani. Olimpiu Moruţan a bifat 19 meciuri în Liga 1 în acest sezon şi 5 în Europa League. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani a marcat 3 goluri în tricoul FCSB.

MOL Vidi este una dintre surprizele toamnei în cupele europene. S-a calificat în play-off-ul Champions League de unde a fost eliminată greu de AEK Atena. În grupele din Europa League, maghiarii au învins de două ori PAOK şi au încheiat pe locul trei într-o grupă din care au mai făcut parte Chelsea şi BATE Borisov.