Fotbal intern

OFICIAL. Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Dinamo. Prima reacție a antrenorului

03.06.2019 | 22:54
OFICIAL Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Dinamo Prima reactie a antrenorului

Dinamo a anunțat prin intermediul site-ului oficial numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor principal al echipei, acesta luându-i locul pe banca tehnică lui Mircea Rednic, căruia i s-a reziliat contractul în aceași zi. informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. 

Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Dinamo

„Atât timp cât vor fi rezultate voi fi ținut, chiar dacă am semnat pe doi ani. Azi am primit oferta, nu au fost negocierile complicate. Trebuie să avem rezultate. Asta e foarte important pentru Dinamo. Dinamo trebuie să se bată la titlu și la cupele europene. Am discutat și despre transferuri. Vor fi jucători importanți care vor veni. E greu să aduc jucători de la Sepsi” – a spus Eugen Neagoe.

„Am semnat cu Eugen Neagoe un contract valabil pe doi ani. L-am ales pe el pentru că sperăm să avem performanțe și să mergem în play-off în următorul sezon. Este o decizie a clubului pe care ne-o asumăm. E un antrenor dedicat, un antrenor care impune disciplină și care a avut rezultate foarte bune la Sepsi.

Nu am avut nici cea mai mică divergență cu Mircea Rednic, el poate confirma asta. Antrenorii sunt ținuți în funcție de rezultat. Dinamo nu-și mai permite să aibă încă un sezon ratat. Vom încerca să avem performanțe cu Eugen Neagoe. În primul an are obiectiv calificarea în play-off, iar în cel de-al doilea sezon calificarea în cupele europene. Nu ascund faptul că-mi doresc să ajungem acolo încă din primul sezon – a spus Bogdan Bălănescu, director general la Dinamo, la Digisport.

OFICIAL. Eugen Neagoe la Dinamo București, 3 iunie 2019. Noul antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare este…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Montag, 3. Juni 2019

Eugen Neagoe a calificat-o pe Sepsi în play-off pentru prima dată în istoria clubului, însă trupa din Sf. Gheorghe nu s-a descurcat deloc bine acolo. Din cauza rezultatatelor modeste din play-off, Neagoe a fost demis de conducerea clubului cu două etape înainte de încheierea sezonului.

Mircea Rednic a încheiat sezonul pe locul 9 cu Dinamo, reprezentând cea mai slabă clasare din istoria clubului. Totodată, dinamoviștii au fost eliminați din Cupa României de Miercurea Ciuc, club de Liga a 3-a.