Sport

Oficialii FCSB, deranjați de situația lui Ștefan Târnovanu la echipa națională: „Doar s-a antrenat cu echipa mare și cu cea de tineret”

Mihai Stoica este deranjat de situația lui Ștefan Târnovanu la echipa națională, spunând că portarul trebuia să joace măcar la tineret.
23.06.2023 | 21:55
Oficialii FCSB deranjati de situatia lui Stefan Tarnovanu la echipa nationala Doar sa antrenat cu echipa mare si cu cea de tineret
Oficialii FCSB, deranjați de situația lui Ștefan Târnovanu la echipa națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României este de părere că Ștefan Târnovanu trebuia să apere poarta naționalei de tineret în locul lui Mihai Popa, ținând cont că Edi Iordănescu l-a luat în lotul echipei mari pentru meciurile cu Elveția și Kosovo.

Oficialii FCSB, deranjați de situația lui Ștefan Târnovanu la echipa națională

Mihai Stoica este deranjat de situația lui Ștefan Târnovanu la echipa națională, tânărul portar al FCSB-ului fiind rezervă la meciurile naționalei mari și fiind tot rezervă și în prima partidă a „tricolorilor mici” la Campionatul European de Tineret.

ADVERTISEMENT

MM Stoica este de părere că Ștefan Târnovanu trebuia să fie titular în poarta României U21 la meciul cu Spania U21, scor 0-3: „Ștefan Târnovanu n-a avut vacanță deloc.

Abia a apucat să se pozeze cu o barcă în Thassos și s-a întors. Era clar că nu va apăra și nu e ok deloc că l-au chemat, puteau să-l lase acasă”.

ADVERTISEMENT

„Dacă el apăra la tineret mi se părea ok, chiar dacă a fost cu echipa mare. Așa… dacă ai vrut al treilea portar sau al doilea… înseamnă că tu îl consideri mai valoros pe Târnovanu decât Popa.

Atunci, când s-a întors Târnovanu trebuia să apere el, nu să apere Popa. Așa s-a antrenat cu naționala mare și acum s-a antrenat și cu echipa de tineret”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu regretăm că l-am lăsat la națională!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că nu regretă pentru că FCSB l-a lăsat pe Ștefan Târnovanu la echipa națională, însă și-ar fi dorit ca acesta să evolueze, nu să fie rezervă: „Nu se pune problema să regretăm că l-am lăsat pe Târnovanu la echipa națională”.

„Nu se pune problema pentru că respectăm mereu interesele echipelor naționale. Că ne mai vărsăm oful e una, dar nu se pune problema să nu lăsăm vreun jucător la echipa națională”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci oficial jucat de Ștefan Târnovanu a fost în confruntarea pierdută de FCSB cu Rapid, scor 1-5, în ultima etapă a play-off-ului, când Farul era deja campioană în SuperLiga 1.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT