Fotbal international

Ole Gunnar Solskjaer, spectator de lux la Barcelona – Atletico Madrid! Cum a fost fotografiat antrenorul lui Manchester United! Foto

06.04.2019 | 23:06
Ole Gunnar Solskjaer spectator de lux la Barcelona  Atletico Madrid Cum a fost fotografiat antrenorul lui Manchester United Foto

Ole Gunnar Solskjaer a fost spectator de lux la meciul Barcelona – Atletico Madrid. Antrenorul lui Manchester United a mers pe “Camp Nou” pentru a-şi vedea la lucru viitorii adversari din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Ole Gunnar Solskjaer, spectator de lux la Barcelona – Atletico Madrid. A revenit pe stadionul unde a devenit legendă

Ole Gunnar Solskjaer a fost fotografiat de jurnaliştii catalani în timp ce urmărea din tribune meciul Barcelona – Atletico Madrid. Norvegianul i-a spionat pe jucătorii lui Ernesto Valverde, după ce a profitat că Manchester United nu are meci în campionat în acest weekend. Antrenorul de 46 de ani a luat aceeaşi decizie şi când “diavolii” au jucat cu PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Solskjaer zâmbea la începutul meciului şi rădea alături de Mike Phelan, unul dintre secunzii lui.

În urmă cu 20 de ani, Ole Gunnar Solskjaer a devenit legendă a lui Manchester United după un meci jucat pe “Camp Nou”. Pe 26 mai 1999, “diavolii” câştigau Liga Campionilor după o finală de poveste cu Bayern Munchen. Norvegianul a marcat golul victoriei în minutul 90+3, după ce Teddy Sheringham egalase cu doar două minute înainte.

Ole Gunnar Solskjaer, spectator de lux la Barcelona - Atletico Madrid
Ole Gunnar Solskjaer, spectator de lux la Barcelona – Atletico Madrid

Manchester United duel de foc în sferturi cu Barcelona

Manchester United şi Barcelona se vor duela miercuri, de la ora 22:00, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Primul meci se va juca pe terenul “diavolilor”, în timp ce returul este programat marţi, 16 aprilie.

În optimile de finală ale UEFA Champions League, Manchester United a eliminat-o miraculos pe PSG, însă “diavolii” nu s-au mai regăsit de atunci. Formaţia antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a înregistrat trei înfrângeri în ultimele patru meciuri. Printre altele, United a fost învinsă de două ori de Wolverhampton Wandereres, în campionat şi în sferturile de finală ale Cupei Angliei.