Fotbal intern

Olteanul Ionuț Rada, cu inima împărțită înainte de CFR – Craiova. Ce a declarat înainte de derby-ul etapei. Video

11.05.2019 | 18:40
Olteanul Ionut Rada cu inima impartita inainte de CFR  Craiova Ce a declarat inainte de derbyul etapei Video
ADVERTISEMENT
Ionuț Rada este unul dintre jucătorii care nu știe cu cine să țină la derby-ul rundei din play-off-ul Ligii 1 Betano dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. Fotbalistul în vârstă de 36 de ani s-a stabilit la Cluj, unde joacă la formația de Liga a treia, Sănătatea. El a debutat în fotbalul mare la „Știința”, dar a obținut două titluri alături de formația din Gruia. El se pregătește acum de partida dintre CFR și Craiova și a mărturisit că va fi prezent pe stadion la meciul care poate aduce al cincilea titlu pentru alb-vișinii. 

Ionuț Rada a prefațat derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova

”Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul, iar Craiova să rămână pe locul trei, nu știu de ce rezultat este nevoie pentru ca ambele echipe să-și atingă obiectivele, dar asta este ceea ce vreau”, a povestit Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj în 2010 și 2012.
„Am petrecut în Gruia ani frumoși, în care am avut rezultate atât pe plan intern, cât și internațional. Voi fi mereu suporterul CFR-ului, a fost o onoare pentru mine să joc la ei, mereu va rămâne acest club în inima mea. Primul meu titlu câștigat în România cu CFR, participările și golurile din Liga Campionilor, cele zece puncte făcute în această competiție și oamenii cu care am lucrat – toate acestea sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată”, a mai spus fundașul care de-a lungul carierei a mai trecut și pe la Rapid și Steaua București.

Ce sfaturi le dă Rada jucătorilor de la CFR Cluj, înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Ionuț Rada a ținut să le dea și un sfat jucătorilor lui Dan Petrescu: „Dacă aș fi acum în vestiar cu băieții le-aș spune să facă fix ce au făcut până acum. Au gestionat foarte bine momentele dificile, deși au schimbat antrenorii au știut să treacă foarte bine prin și peste momentele grele”, a spus actualul jucător al Sănătății Cluj.
  • 5 trofee are în carieră Ionuț Rada: 2 titluri cu CFR Cluj (2010, 2012) și 3 Cupe ale României, două cu Rapid (2006, 2007) și una cu CFR (2010)
  • 2 selecții are Ionuț Rada pentru naționala României