Fotbal international

Olympiakos – PAOK 0-1. Ce victorie! După AEK, Răzvan Lucescu o învinge și pe Oly într-o atmosferă infernală. Video

30.09.2018 | 21:51
Olympiakos  PAOK 01 Ce victorie Dupa AEK Razvan Lucescu o invinge si pe Oly intro atmosfera infernala Video

PAOK a trecut cu bine peste cel de-al treilea său derby în decurs de o săptămână. După ce a învins-o cu 2-0 pe AEK Atena și a remizat 1-1 în Cupa Greciei cu Aris Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu a dat lovitura la Pireu, impunându-se cu 1-0 în fața lui Olympiakos.

După o primă repriză modestă, oaspeții au dat lovitura în minutul 49, Pelkas centrând în fața porții, Gainniotis scăpând mingea pe sub el, iar Vukovic respingând apoi nefericit direct în propria poartă. PAOK a făcut apoi un joc defensiv perfect până în minutul 90+(!) și are maximum de puncte după cinci etape, fiind lider în Grecia, deși a început sezonul cu două puncte în minus.

PAOK pierduse de fiecare dată la precedentele patru vizite pe terenul lui Olympiakos.

Min. 90+9 – Final de meci! Ce victorie pentru PAOK!

Min. 84 – Își face apariția pe teren pentru PAOK și Alin Toșca, înlocuitorul lui Vieirinha

Min. 49GOOOOOL PAOK! Echipa lui Răzvan Lucescu deschide scorul. Vukovic înscrie în proprie poartă după gafe incredibile în apărarea gazdelor

Min. 46 – A început repriza secundă

Min. 45+1 – Pauză la Pireu. Vă invităm să revedeți show-ul pirotehnic făcut de suporterii gazdelor la startul meciului

Min. 32 – Încă o șansă bună de gol pentru Olympiakos, dar Paschalakis respinge excelent în corner

Min. 17 – Răzvan Lucescu simte că ceva nu merge în jocul băieților săi și încearcă să le ofere acestora noi indicații

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Min. 15 – Partida este dominată de Olympiakos. PAOK, niciun șut spre poartă până acum

Min. 2 – Ocazie uriașă pentru gazde! Camara trimite cu capul din 2 metri direct pe direcția portarului

Min. 1 – A început partida!

Suporteri Olympiakos
Suporteri Olympiakos

Avem parte de o atmosferă fantastică la Pireu, iar fanii lui Olympiakos sunt la înălțime. Meciul va avea câteva minute de întârziere, din cauza fumului creat de numeroasele torțe aprinse de suporterii lui Oly.

olympiakos - paok
olympiakos – paok

UPDATE ora 20:07. Echipele de start

Olympiakos - PAOK echipele de start
Olympiakos – PAOK echipele de start

Cele două mari rivale au început perfect noul sezon, fiecare bifând câte patru victorii din tot atâtea meciuri jucate în campionatul Greciei.

Olympiakos – PAOK live video online

Pentru PAOK, seria infernală de meciuri a început încă din 20 septembrie, când a întâlnit-o pe Chelsea în prima etapă din grupele Europa League. Chiar dacă a evoluat acasă, PAOK nu a avut mari șanse în fața echipei lui Sarri, care a controlat meciul.

A urmat apoi un nou duel pe teren propriu, de această dată cu AEK Atena în campionat. A fost un bun prilej de revanșă pentru băieții lui Răzvan Lucescu, învinși în cursa pentru titlu de anul trecut chiar de AEK, însă nu pe teren, ci în urma rezultatelor stabilite la masa verde. PAOK a câștigat cu 2-0.

La mijlocul acestei săptămână, PAOK a jucat tot pe teren propriu cu Aris Salonic, în Cupa Greciei. Surprinzător, s-a terminat 1-1, însă PAOK are timp suficient să remedieze rezultatul neașteptat, sistemul de joc fiind cu grupe.

Olympiakos – PAOK. Statistici interesante

PAOK s-a impus o singură dată pe terenul lui Olympiakos în ultimele 11 confruntări directe. Se întâmpla în decembrie 2012, într-o perioadă când Răzvan Raț evolua pentru această echipă. În rest, au fost șapte victorii pentru Olympiakos și trei remize.

AEK Atena este singura echipă care a câștigat la Pireu în 2018, în luna februarie. Totul în condițiile în care Olympiakos a avut un sezon mult sub așteptări. Are deja șase meciuri jucate acasă în noul sezon, iar cinci dintre ele le-a câștigat. Doar Betis Sevilla, în Europa League, a plecat cu un punct după un scor alb.

Ambele formații au defensive de top. Fiecare a primit câte un singur gol în primele patru runde din campionat. În Europa League, Olympiakos le-a eliminat pe Luzern și pe Burnley ca să ajungă în grupe. Au fost victorii fără emoții pentru eleni. În comparație, PAOK a evoluat în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde a trecut de Basel și de Spartak Moscova, dar nu a mai putut să o învingă și pe Benfica. Începutul a fost bun pentru echipa lui Lucescu, care a remizat la Lisabona, scor 1-1. La retur, PAOK a condus cu 1-0, dar portughezii au revenit și au câștigat partida cu 4-1.