Fotbal international

Răzvan Lucescu, înfrângere la limită cu Chelsea. Willian a marcat unicul gol. Video

Razvan Lucescu infrangere la limita cu Chelsea Willian a marcat unicul gol Video

PAOK – Chelsea, în grupele Europa League, a început la ora 19:55, iar FANATIK.RO îți prezintă evenimentul de la fața locului. Partida se vede online la TV la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 21:48 / Partida se încheie cu victoria la limită a celor de la Chelsea, 1-0. Unicul gol a fost marcat de brazilianul Willian.


UPDATE, ora 21:42 / Incidente pe teren între jucătorii celor două echipe.


UPDATE, ora 21:21 / Tehnicianul român Răzvan Lucescu nu are stare pe banca tehnică a grecilor. El se agită în continuu și le dă indicații elevilor săi.


UPDATE, ora 21:11 / Chelsea domină jocul și în partea secundă.


UPDATE, ora 20:20. Deşi Chelsea a deschis scoul şi domină autoritar jocul, fanii greci cântă şi îşi încurajează favoriţii:

UPDATE, ora 20:02 / GOOOOOOOOOOOOOL. Chelsea deschide scorul la Salonic prin brazilianul Willian.


UPDATE, ora 19:55 / Meciul de pe Toumba a început într-o atmosferă extraordinară.


UPDATE, ora 19:49 / În câteva minute va începe meciul. Atmosfera este incendiară la Salonic.


UPDATE, ora 19:40. Au mai rămas 20 de minute până la meci şi atmosfera începe să se încingă la Salonic:


UPDATE, ora 18:55. Sute de oameni sunt în afara stadionului aşteptând să intre pe stadion pentru meciul cu Chelsea. Ei se relaxează la o bere şi la un grătar înaintea confruntării cu una dintre cele mai puternice echipe din Anglia. Alcoolul este la discreţie lângă stadion, iar tricourile se vând la portbagaj cu preţuri cuprinse între 5 euro şi 10 euro, în loc de 54 de euro cât costă la stadion.

UPDATE, ora 18:50. Echipeloe de start în PAOK – Chelsea:


UPDATE, ora 18:30. Traficul din Salonic este blocat din cauza meciului. Mai multe străzi din jurul stadionului au fost închise, iar poliţiştii au redirecţionat traficul pe căi ocolitoare, însă chiar şi aşa s-au creat ambuteiaje.


Toate biletele s-au vândut pentru acest meci, astfel că pe Toumba se anunță o atmosferă electrizantă. Jucătorii lui Chelsea sunt păziți precum șefii de stat la hotelul unde au fost cazați. Lipsesc de pe lista lui Chelsea David Luiz, Eden Hazard și Mateo Kovacic, odihniți de Sarri pentru duelurile din campionat.

PAOK – Chelsea live video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport

Duelul de la Salonic este transmis în România pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. Se poate urmări cu live streaming online și pe platformele telekomtv.ro, looksport.ro și digi-online.ro

PAOK – Chelsea. Amănunte interesante

Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut dramatic titlul în Grecia în urmă cu un sezon. L-ar fi câștigat, dacă n-ar fi apărut incidentele de la meciurile cu Olympiakos și cu AEK, în urma cărora PAOK a pierdut cu 0-3 la masa verde și a fost totodată depunctată. Cu Olympiakos, antrenorul trupei din Pireu a fost lovit din tribune cu o rolă de hârtie, ajungând ulterior la spital, iar cu AEK patronul lui PAOK a intrat pe teren cu pistolul după un gol anulat pe final de meci echipei sale.

PAOK a încheiat sezonul pe locul 2, calificându-se în preliminariile Champions League. Acolo a reușit să elimine două echipe bune din Europa, pe FC Basel și pe Spartak Moscova. Nu a putut trece însă și de Benfica, deși situația i-a fost favorabilă până într-un anumit punct. După 1-1 la Lisabona, PAOK a condus cu 1-0 la Salonic, dar Benfica a arătat spirit de luptă, a revenit și a câștigat cu 4-1, mergând în grupe.

Echipa lui Răzvan Lucescu a picat în grupele Europa League, acolo unde va trebui să le înfrunte pe Chelsea, MOL Vidi și BATE Borisov. Interesant este că, exceptând-o pe Chelsea, celelalte trei echipe au început sezonul în preliminariile Champions League.

Londonezii l-au înlocuit pe Conte cu Sarri

Roman Abramovich l-a dat afară pe Antonio Conte în această vară după un sezon foarte modest. A adus tot un italian, pe Maurizio Sarri, care a fost foarte aproape de a cuceri titlul cu Napoli. Sarri n-a venit cu mâna goală din Serie A, ci l-a adus la Chelsea pe omul său de încredere de la Napoli, mijlocașul Jorginho. Acesta e deja fotbalistul cu cele mai multe pase reușite din Premier League. Chelsea are doar victorii în campionat cu Sarri pe bancă, iar în fiecare dintre cele patru partide jucate a înscris minimum două goluri.