Fotbal intern

Omul cheie din vânzarea lui Dinamo anunţă: “În mod normal, dimineaţă, mascaţii ar trebui să fie la sediul firmei”

07.05.2018 | 22:40
Omul cheie din vanzarea lui Dinamo anunta In mod normal dimineata mascatii ar trebui sa fie la sediul firmei

FANATIK.RO a anunţat că datoria de 2 milioane de euro pe care Ionuţ Negoiţă le avea la Nicolae Badea au fost plătite de o firmă cu sediul în Bucureşti, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, ce are printre domeniile de activitate – atenţie! – vânzarea de cămile şi struţi, producţia de navete spaţiale, vânzarea de mături sau pompe funebre.

Omul cheie în vânzarea clubului Dinamo, Adrian Thiess, a declarat că este incredibil cum o firmă care a primit certificatul de înregistrare în urmă cu 4 zile, plăteşte 2 milioane de euro: “În mod normal, mascaţii ar trebui dimineata, la prima oră, să se ducă la această firmă! E ceva extrem de dubios, ca să nu spun putred, în toată această tranzacţie! În viaţa mea nu am auzit de aşa ceva! Avocaţii mi-au spus că această firmă este unică în lume, având ca obiect de activitate bifate toate codurile CAEN prevăzute la Registrul Comerţului! Sunt pur şi simplu şocat de toată povestea. 

“Firma creşte cămile, are ca domeniu de activitate construcţia de navete spaţiale”

Firma lui Georgian – nu pot să vă dezvălui alte date – crește cămile, are ca activitate de domeniu constructia de navete spațiale, cultivare de orez, pompe funebre, servicii cosmetice. Pe 3 mai primește certificatul de înregistrare din Bucuresti și imediat plătește datoria. Cum vi se par aceste lucruri?”, a mai spus Adrian Thiess.

Mai mult decât atât, firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, nu are nici sediu personal, ci a fost înregistrată la ONRC având ca sediu o locaţie din Şoseaua Dudeşti, printr-un contract de comodat – mai pe înţelesul tuturor chirie fără plata unei sume! – valabil 8 luni şi 2 zile, începând cu 18 aprilie 2018.