Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Orchestră fără dirijor”. Gigi Becali a comentat FCSB – Sepsi 1-0 și dezvăluie cine e omul decisiv care a lipsit

Gigi Becali a comentat FCSB - Sepsi, scor 1-0, și dezvăluie că Adrian Șut este omul decisiv care a lipsit de pe Arena Națională.
12.02.2024 | 16:40
Orchestra fara dirijor Gigi Becali a comentat FCSB  Sepsi 10 si dezvaluie cine e omul decisiv care a lipsit
„Orchestră fără dirijor” Gigi Becali a comentat FCSB – Sepsi 1-0 și dezvăluie cine e omul decisiv care a lipsit. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” s-au impus la limită cu Sepsi OSK, însă au câștigat trei puncte și păstrează distanța față de contracanditata Rapid în clasament. Gigi Becali a simțit lipsa lui Adrian Șut în primul „11”, despre care spune că este dirijorul orchestrei.

Gigi Becali a comentat FCSB – Sepsi 1-0 și dezvăluie cine e omul decisiv care a lipsit

Răpuși de răceală, elevii lui Elias Charalambous nu au impresionat cu Sepsi OSK, însă au câștigat și continuă să fie lideri detașați în clasamentul din SuperLiga. Gigi Becali este impresionat de evoluția lui Baba Alhassan și anunță că are deja noi dileme în primul „11”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că este nevoit să aleagă între Baba Alhassan și Mihai Lixandru la mijlocașul terenului. Acesta știe și ce i-a lipsit FCSB-ului pe Arena Națională, ci anume Adrian Șut care a fost suspendat pentru confruntarea cu Sepsi OSK.

„Baba săracul aseară la un moment dat nici măcat aut-ul nu mai voia să îl primească era mort, mort de obosit era. Nu a mai jucat un meci întreg demult, pasa de gol el a dat-o. Păi vezi, ăsta este fotbalist. Intri și joacă dacă ai calitate, cum a făcut Baba.

ADVERTISEMENT

Acum a intrat Lixandru și am văzut din prima calitate. O să fie o problemă acuma, să vedem pe cine aleg din ei: Lixandru și Baba. Ai văzut ce înseamnă Șut? El este dirijorul, orchestră fără dirijor am avut aseară. Dacă nu e dirijorul Șut e problemă.

Dacă dădea David Miculescu 2-0 probabil, dar nu că erau bolnavi, nu puteau să alerge. Coman în minut 35 a zis că nu poate, nu ai văzut că s-a dus vârf. La antrenamente a zis că obosește, a vrut să joace că nu îl băgam. Nu am avut ce face, am zis joacă o repriză măcar”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

De ce nu a debutat „racheta” Antwi la FCSB? Răspunsul lui Becali

„N-a vrut staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză și eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Dacă staff-ul spune ceva, nu zic faceți ca mine. Când spun ei un lucru clar ‘Domne, asta nu se poate face’, nu fac.

E clar, se întâmplă. Ei au spus nu se poate acum. Era 1-0, dacă era 2-0, poate îl băgau. Și am zis bine, mă, atunci faceți cum știți voi. Au zis că sunt jucătorii bolnavi, ei știu care cum s-a antrenat, care poate face față și au făcut cum au vrut ei și bine au făcut.

ADVERTISEMENT

Sunt momente când le zic să facă ce vor, că nu mai știu eu”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Care a fost MAREA ABSENTA a FCSB in meciul cu Sepsi: “ORCHESTRA FARA DIRIJOR”

ADVERTISEMENT