Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu riscă să revină la închisoare! Decizie de ultimă oră anunțată de instanță. Update

Dănuț Lupu e disperat. Abia ieșit din închisoare, fostul mare internațional se teme să nu ajungă iar după gratii. Numele său apare într-un nou dosar penal de conducere fără permis
22.05.2024 | 18:32
Danut Lupu risca sa revina la inchisoare Decizie de ultima ora anuntata de instanta Update
„Vor să-mi facă un nou dosar. Mașina e în parcare, eu pe trotuar!” Dănuț Lupu, declarații incredibile despre viitorul lui: „Au băgat-o și pe soția mea!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
acum 6 zile

Procesul lui Dănuț Lupu se mută la Tribunalul Bucureşti

Miercuri, 22 mai, Judecătoria Sectorului 3 a decis: ”Înaintează dosarul la Tribunalul Bucureşti, pentru judecarea contestaţiilor declarate de inculpaţii Lupu Mihaela Daniela şi Lupu Dănuţ.

Se înaintează dosarul, dosarul de urmărire penală şi un plic conținând un suport optic tip DVD şi două HDD-uri externe”.

Următorul termen este pe 5 iunie 2024. Soluția pe scurt a fost comunicată pe portalul just.ro.

09-05-2024
13:00

Noul dosar în care e implicat Lupu se judecă pe 22 mai!

Dănuț Lupu nu scapă de probleme nici după ce a ieșit din închisoare! Gloria fotbalului românesc s-a mai ales cu un proces. Lupu a fost trimis în judecată din nou pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă. În dosar sunt implicați și soția lui Dănuț, Mihaela, dar și un prieten ala acestora, Teodor Eremia.

Judecătoria Sectorului 3 a fixat termen de judecată pe data de 22 mai 2024.

Dănuț Lupu a ieșit din închisoare, dar numele său apare într-un nou dosar. Fostul mare internațional a fost trimis în judecată pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă.

Dănuț Lupu, un nou dosar. Fostul internațional e acuzat, din nou, că a condus fără permis

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal. Fostul internațional român a fost eliberat din închisoare, dar a primit o nouă lovitură grea. Procurorii se leagă de un moment petrecut pe 18 iunie 2022, atunci când Lupu ar fi condus din nou fără permis. Acuzația este cu mult mai gravă, având în vedere că, la momentul respectiv, fostul mare jucător mai avea două dosare penale deschise, pentru aceași faptă.

ADVERTISEMENT

Motivarea Curții de Apel București

„În baza art. 345 alin. 1 C.p.p. respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Lupu Dănuţ şi Lupu Mihaela-Daniela trimişi în judecată prin rechizitoriul nr. 3351/P/2023 din data de 27.11.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, prin care a fost trimişi în judecată inculpaţii:

– LUPU DĂNUȚ, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere prev. de art. 335 alin. (2) C.pen. și instigare la mărturie mincinoasă prev. de art. 47 C.pen. rap. la art. 273 alin. (1) C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. (1) C.p.;

ADVERTISEMENT

– EREMIA DANIEL TEODOR, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă prev. de art. 273 alin. (1) C.p.;

– LUPU MIHAELA-DANIELA, trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă prev. de art. 273 alin. (1) C.p. În baza art. 346 alin. (2) C.p.p., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 3351/P/2023 din data de 27.11.2023 privind pe inculpaţii menţionaţi, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

ADVERTISEMENT

– Dispune începerea judecăţii cauzei, urmând să fie ataşate fişele de cazier judiciar ale inculpaţilor. În baza art. 345 alin. 2 C.p.p. o copie de pe prezenta încheiere motivată se va comunica de îndată procurorului şi inculpaţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare pentru inculpaţi şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu prin punerea soluției la dispoziția”, se arată în motivarea Curții de Apel.

„Pe soția mea o bagă la mărturie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”

În acest dosar penal mai sunt implicați și soția lui Dănuț Lupu, Mihaela, dar și un prieten al acestuia, Teodor Eremia. Potrivit anchetatorilor, femeia și prietenul lui Lupu au mințit la declarații și au ascuns faptul că fostul internațional se afla la volan.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „Ce e cu dosarul ăsta pe care îl ai? Am văzut în presă că ‘prietenii’ bucurie cât casa. ‘Are alt dosar infractorul ăsta’. Despre ce e vorba cu dosarul ăsta?”.

Dănuț Lupu: „Ei asta vor să facă”.

Horia Ivanovici: „Ce vor, să te bage iar înapoi?”.

Dănuț Lupu: „Nu știu ce vor ei. Eu chiar aș dori într-o zi dacă avem jumătate de oră să vin cu avocata și să arăt ceva. Eu când vine domnul polițist și mă legitimează sunt pe trotuar. Mașina e în parcare. Mașina e în parcare, eu pe trotuar. Nu e terminat încă dosarul. Se mai adună încă probe”.

Horia Ivanovici: „Ți-e frică să nu intri iar la închisoare?”.

Dănuț Lupu: „Horia, mă aștept la orice. Asta e. Eu tot încerc și le spun. De câte ori am fost la volan am recunoscut. Dar nu poți să îmi faci un dosar când eu sunt afară și mașina în parcare. Sunt camere. Se vede pe cameră. Polițistul vine la mine și eu sunt pe trotuar. Mașina e la cinci metri de mine”.

Horia Ivanovici: „Și ce ți se reproșează, de ce ești acuzat?”.

Dănuț Lupu: „Că am condus eu”.

Horia Ivanovici: „Ai deranjat pe cineva?”.

Dănuț Lupu: „Eu știu că nu am deranjat pe nimeni. Chiar dacă aș fi deranjat pe cineva, eu cred și îmi doresc să cred că au coloană vertebrală și vin și îmi spun mie. Știi care e cea mai mare problemă a mea în tot acest dosar? Pe soția mea o bagă la mărtărie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”.

Horia Ivanovici: „Dane, câteodată te gândești dacă mai merită să stai în țara asta sau nu”.

Dănuț Lupu: „Știți câți prieteni am care au plecat sau s-au mutat? Soția mea mi-a zis de zece ani. Eu am spus ‘Nu, nu nu’”.

Horia Ivanovici:Vei pleca vreodată?”.

Dănuț Lupu: „Nu am vrut să plec și n-am să plec ca să le demonstrez la toți că nu sunt ce vor ei să mă facă să par. N-am făcut rău la nimeni. Poate puteam și eu să fac rele la viața mea, dar eu dacă am ceva îi spun omului în față, nu mă duc stânga dreapta”.

INCREDIBIL! “Intri iar la PUSCARIE?!” Danut Lupu si SOTIA, UN NOU DOSAR PENAL!

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”