Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vor să-mi facă un nou dosar. Mașina e în parcare, eu pe trotuar!” Dănuț Lupu, declarații incredibile despre viitorul lui: „Au băgat-o și pe soția mea!”

Dănuț Lupu e disperat. Abia ieșit din închisoare, fostul mare internațional se teme să nu ajungă iar după gratii. În ce nou dosar apare numele său
09.04.2024 | 13:20
Vor sami faca un nou dosar Masina e in parcare eu pe trotuar Danut Lupu declaratii incredibile despre viitorul lui Au bagato si pe sotia mea
„Vor să-mi facă un nou dosar. Mașina e în parcare, eu pe trotuar!” Dănuț Lupu, declarații incredibile despre viitorul lui: „Au băgat-o și pe soția mea!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a ieșit din închisoare, dar numele său apare într-un nou dosar. Fostul mare internațional a fost trimis în judecată pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă.

Dănuț Lupu, un nou dosar. Fostul internațional e acuzat, din nou, că a condus fără permis

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal. Fostul internațional român a fost eliberat din închisoare, dar a primit o nouă lovitură grea. Procurorii se leagă de un moment petrecut pe 18 iunie 2022, atunci când Lupu ar fi condus din nou fără permis. Acuzația este cu mult mai gravă, având în vedere că, la momentul respectiv, fostul mare jucător mai avea două dosare penale deschise, pentru aceași faptă.

ADVERTISEMENT

Motivarea Curții de Apel București

„În baza art. 345 alin. 1 C.p.p. respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Lupu Dănuţ şi Lupu Mihaela-Daniela trimişi în judecată prin rechizitoriul nr. 3351/P/2023 din data de 27.11.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, prin care a fost trimişi în judecată inculpaţii:

– LUPU DĂNUȚ, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere prev. de art. 335 alin. (2) C.pen. și instigare la mărturie mincinoasă prev. de art. 47 C.pen. rap. la art. 273 alin. (1) C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. (1) C.p.;

ADVERTISEMENT

– EREMIA DANIEL TEODOR, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă prev. de art. 273 alin. (1) C.p.;

– LUPU MIHAELA-DANIELA, trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă prev. de art. 273 alin. (1) C.p. În baza art. 346 alin. (2) C.p.p., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 3351/P/2023 din data de 27.11.2023 privind pe inculpaţii menţionaţi, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

ADVERTISEMENT

– Dispune începerea judecăţii cauzei, urmând să fie ataşate fişele de cazier judiciar ale inculpaţilor. În baza art. 345 alin. 2 C.p.p. o copie de pe prezenta încheiere motivată se va comunica de îndată procurorului şi inculpaţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare pentru inculpaţi şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu prin punerea soluției la dispoziția”, se arată în motivarea Curții de Apel.

„Pe soția mea o bagă la mărtărie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”

În acest dosar penal mai sunt implicați și soția lui Dănuț Lupu, Mihaela, dar și un prieten al acestuia, Teodor Eremia. Potrivit anchetatorilor, femeia și prietenul lui Lupu au mințit la declarații și au ascuns faptul că fostul internațional se afla la volan.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „Ce e cu dosarul ăsta pe care îl ai? Am văzut în presă că ‘prietenii’ bucurie cât casa. ‘Are alt dosar infractorul ăsta’. Despre ce e vorba cu dosarul ăsta?”.

Dănuț Lupu: „Ei asta vor să facă”.

Horia Ivanovici: „Ce vor, să te bage iar înapoi?”.

Dănuț Lupu: „Nu știu ce vor ei. Eu chiar aș dori într-o zi dacă avem jumătate de oră să vin cu avocata și să arăt ceva. Eu când vine domnul polițist și mă legitimează sunt pe trotuar. Mașina e în parcare. Mașina e în parcare, eu pe trotuar. Nu e terminat încă dosarul. Se mai adună încă probe”.

Horia Ivanovici: „Ți-e frică să nu intri iar la închisoare?”.

Dănuț Lupu: „Horia, mă aștept la orice. Asta e. Eu tot încerc și le spun. De câte ori am fost la volan am recunoscut. Dar nu poți să îmi faci un dosar când eu sunt afară și mașina în parcare. Sunt camere. Se vede pe cameră. Polițistul vine la mine și eu sunt pe trotuar. Mașina e la cinci metri de mine”.

Horia Ivanovici: „Și ce ți se reproșează, de ce ești acuzat?”.

Dănuț Lupu: „Că am condus eu”.

Horia Ivanovici: „Ai deranjat pe cineva?”.

Dănuț Lupu: „Eu știu că nu am deranjat pe nimeni. Chiar dacă aș fi deranjat pe cineva, eu cred și îmi doresc să cred că au coloană vertebrală și vin și îmi spun mie. Știi care e cea mai mare problemă a mea în tot acest dosar? Pe soția mea o bagă la mărtărie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”.

Horia Ivanovici: „Dane, câteodată te gândești dacă mai merită să stai în țara asta sau nu”.

Dănuț Lupu: „Știți câți prieteni am care au plecat sau s-au mutat? Soția mea mi-a zis de zece ani. Eu am spus ‘Nu, nu nu’”.

Horia Ivanovici:Vei pleca vreodată?”.

Dănuț Lupu: „Nu am vrut să plec și n-am să plec ca să le demonstrez la toți că nu sunt ce vor ei să mă facă să par. N-am făcut rău la nimeni. Poate puteam și eu să fac rele la viața mea, dar eu dacă am ceva îi spun omului în față, nu mă duc stânga dreapta”.

INCREDIBIL! “Intri iar la PUSCARIE?!” Danut Lupu si SOTIA, UN NOU DOSAR PENAL!

ADVERTISEMENT
Tags: