Fotbal intern

Ovidiu Hațegan arbitrează FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul rundei a 25-a din Liga 1 Betano!

19.02.2019 | 09:19
Ovidiu Hategan arbitreaza FCSB  Universitatea Craiova derbyul rundei a 25a din Liga 1 Betano

FANATIK a aflat numele arbitrului care va conduce partida FCSB – Universitatea Craiova, meci considerat derby-ul rundei a 25-a din Liga 1 Betano! Ovidiu Hațegan este cel care va fluiera întâlnirea, acesta fiind ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Meciul reprezintă fără doar și poate șocul etapei și ar putea prin jocul rezultatelor să ofere chiar liderul.

Runda trecută Ovidiu Hațegan a arbitrat tot în București. Centralul a condus întâlnirea din Ștefan cel Mare dintre Dinamo și FC Botoșani, meci în urmă căruia echipa lui Mircea Rednic a fost eliminată matematic din cursa pentru play off. Mattia Montini a deschis scorul pentru câini, dar Cătălin Golofca și italianul Diego Fabbrini au întors soarta partidei. S-a terminat 1-2 într-o partidă în care cele două echipe nu s-au plâns de calitatea arbitrajului.

Ovidiu Hațegan arbitrează FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul rundei 25 din Liga 1 Betano! Arbitrul central Ovidiu Hategan in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ovidiu Hațegan a oficiat și partida Dinamo – FC Botoșani

Ovidiu Hațegan arbitrează FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul rundei 25 din Liga 1 Betano!

Mai mult de atât, Ovidiu Hațegan nu se află la prima partidă a anului în care îi arbitrează pe roș albaștrii. Centralul a condus și meciul de la Călărași dintre Dunărea și FCSB, partidă care a consemnat practic debutul pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali pentru antrenorul Mihai Teja. S-a terminat atunci 1-1 într-un meci în care perla latifundiarului din Pipera, Dennis Man a deschis scorul în minutul 16. Bălgrădean a comis-o la golul lui Mediop și scorul final a fost stabilit încă din minutul 30.

Nu s-a terminat prea bine pentru celălalt antrenor. Octavian Hațegan l-a trimis în tribună pe Dan Alexa pentru proteste repetate. Tehnicianul Dunării a fost mulțumit însă la final. Echipa lui a reușit să pună capăt unei serii de 6 înfrângeri consecutive. De remarcat că Hațegan a mai arbitrat de curând un meci între FCSB și Universitatea Craiova. Acesta a fost delegat sezonul trecut să conducă partida din penultima etapă a play off-ului Ligii 1 Betano disputată între cele două combatante.

  • 13 victorii au în actuala stagiune atât FCSB, cât și Universitatea Craiova