Fotbal intern

Ovidiu Petre s-a înțeles cu Gigi Becali și miercuri va semna contractul! Fostul mijlocaș se alătură staff-ului condus de Bogdan Vintilă

18.09.2019 | 08:03
Ovidiu Petre sa inteles cu Gigi Becali si miercuri va semna contractul Fostul mijlocas se alatura staffului condus de Bogdan Vintila

Bogdan Argeș Vintilă s-a gândit să-l aducă pe Ovidiu Stîngă la FCSB pentru postul de antrenor secund, dar Ovidiu Petre este favorit să semneze cu vicecampioana României. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, susține că fostul mijlocaș central în vârstă de 37 de ani ar putea să se alăture staff-ului formației patronate de Gigi Becali.


UPDATE, 18 septembrie, ora 08:00/ În urma mai multor runde de negocieri, Ovdiu Petre a accept oferta propusă de Gigi Becali și va fi noul antrenor secund de la FCSB, anunță Prosport. Fostul mijlocaș ar urma să vină miercuri la Palatul din Aleea Alexandru pentru a parafa înțelegerea pentru clubul la care a evoluat ca jucător între 2006 și 2010.


Ovidiu Petre, favorit să semneze cu FCSB

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că Bogdan Argeș Vintilă s-a orientat către Ovidiu Petre, dar că acesta nu are calificările necesare pentru a fi antrenor secund și că ar putea să ajute echipa din altă postură.

“Ovidiu Petre e favorit. I-am cerut acum acceptul lui Ovidiu să vorbim despre subiect și nu a avut nimic împotrivă. Sperăm că Ovidiu va veni alături de noi pentru că este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. E important să ai lângă tine oameni implicați în acest fenomen, iar el este un exemplu. Nu are calificările necesare, dar nu trebuie să fie neapărat antrenor secund, ci poate să ajute echipa cu experiența lui. Sănmărtean, Roșu, Petre Marin sunt oameni care au făcut ceva pentru acest club și oricând pot ajuta fotbalul. Am stat de vorbă cu toții, iar Bogdan Argeș Vintilă s-a gândit la el”, a spus Narcis Răducan pentru emisiunea DigiSport Matinal.

Ovidiu Petre se bucură alături de Dorin Goian pentru un gol înscris în meciul FC Argeș - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Petre se bucură alături de Dorin Goian pentru un gol înscris în meciul FC Argeș – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Ovidiu Petre a jucat în 100 de meciuri pentru FCSB

Ovidiu Petre s-a retras în iulie 2015, după ce a jucat ultima dată pentru Poli Timișoara. Fostul mijlocaș central în vârstă de 37 de ani a jucat pentru vicecampioana României în perioada iulie 2006 – iulie 2010, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Poli Iași 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali l-a vândut la Al Nassr cu 1,5 milioane de euro îmn iulie 2010. Mijlocașul central a bifat cele mai multe prezențe din carieră la FCSB, 100, unde a înscris 8 goluri și a oferit 8 pase decisive. Ovidiu Petre a debutat la echipa națională a României pe 17 aprilie 2002 și a adunat 23 de selecții sub tricolor. În prezent, Ovidiu Petre este director sportiv la Poli Timișoara, echipă la care a jucat în 45 de meciuri.