Fotbal intern

Ovidiu Popescu, ultimele informații despre recuperare. Când revine pe teren

Ovidiu Popescu ultimele informatii despre recuperare Cand revine pe teren
Ovidiu Popescu a început perioada de recuperare. Când revine mijlocașul FCSB

FCSB a avut un debut de sezon zbuciumat de accidentări. Roș-albaștrii au pornit la drum cu mai multe posturi deficitare, dar și cu unele care păreau să fie acoperite din plin. Unul dintre acestea este cel de mijlocaș defensiv, unde FCSB avea mai multe opțiuni pentru a acoperi acel loc. Ovidiu Popescu era și el una dintre soluții, dar fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a accidentat foarte grav la genunchi, în timpul unuia dintre antrenamentele echipei sale. Între timp, FANATIK a aflat că Ovidiu Popescu a început perioada de recuperare, după operația făcută în urma accidentării suferite înaintea partidei cu FC Voluntari.

„Eram pe final de ședință de pregătire când Ovidiu a vrut să facă o recuperare cu piciorul drept, prin spatele unui coleg. Era ceva obișnuit, nimic anormal. O fază ca oricare alta. Piciorul stâng al lui Ovidiu a rămas blocat în iarbă și s-a răsucit spre exterior. S-a auzit de pe margine cum i-a trosnit genunchiul! Apoi a intervenit panica generală”, au descris faza, pentru FANATIK, persoane din anturajul FCSB.

ovidiu popescu recuperare
Ovidiu Popescu, alături de medicul Ion Codorean

Ovidiu Popescu a început recuperarea. Revine în iarnă la antrenamente

Ovidiu Popescu a fost operat de către medicul Ion Codorean la sfârșitul lunii noiembrie iar lucrurile au avut o evoluție foarte bună pentru mijlocașul FCSB. FANATIK a aflat că Ovidiu Popescu speră să intre la joc încă din luna februarie. El le-a spus apropiaților că operația a fost una reușită iar recuperarea a decurs foarte bine: „Mă simt ok, mă simt bine. Nu am avut nicio problemă care să mă tragă înapoi. O să revin din iarnă, ușor, ușor, în programul echipei”. Așadar, Nicolae Dică îl va avea pe unul dintre cei mai folosiți jucători ai săi din ultimii ani la partida cu Dunărea Călărași, din etapa a 21-a din Liga 1 Betano.

Mijlocașul defensiv al FCSB a ajuns la roș-albaștri de la Poli Timișoara, la începutul sezonului 2016/2017. În doi ani și jumătate Ovidiu Popescu a adunat 81 de meciuri, cu 3 goluri și 6 pase decisive. În actuala stagiune, el a adunat 12 meciuri, cu o singură pasă decisivă.

  • 900.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, potrivit transfermarkt.de
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN