Advertorial

(P) A fost lansat reality show-ul despre familia lui Sylvester Stallone

Actorul american Sylvester Stallone apare împreună cu soția sa Jennifer și cele trei fiice ale lor, Sophia, Sistine și Scarlet, într-un nou reality show care și-a făcut debutul în această primăvară. Reality show-ul se numește The Family Stallone și a debutat pe Paramount +.
29.05.2023 | 13:36
P A fost lansat reality showul despre familia lui Sylvester Stallone

În primul episod al noului reality show, Stallone este prezentat atât pe platourile de filmare, unde lucrează pentru seria de televiziune Tulsa King, dar și acasă, unde fanii au putut să urmărească atât momente de sărbătoare din familie, dar și scene mai intime. Stallone s-a arătat impresionat de apariția în noul reality show și a mărturisit că s-a inspirat de la Ozzy Osbourne în momentul în care a decis să accepte oferta primită.

“De mult timp am vrut să facem asta, adică să împărtăşim câte ceva din viaţa noastră pentru că este distractiv. Are, de asemenea, un mesaj că, indiferent de ceea ce ai, de faptul că avem toate capcanele bogăţiei şi suntem foarte norocoşi, ne confruntăm cu aceleaşi probleme, aceleaşi dorinţe, nevoi şi cerinţe pentru iubire, iar toate acestea sunt acolo, în văzul lumii”, a spus Stallone.

Actorul a avut și o condiție înainte de a accepta oferta: camerele de filmat să nu intre și în baie, deoarece nu și-a dorit ca acest reality show să depășească anumite limite și să îl surprindă, spre exemplu, cu periuța de dinți în mână, după cum chiar el a declarat. În plus, actorul a afirmat că și-ar dori că a acceptat oferta pentru a putea urmări la bătrânețe imagini cu el și familia sa.

În schimb, Stallone a precizat că nu își dorește să copieze modelul familiei Kardashian în acest reality show. “Cred că familia Kardashian a fost genială în ce a făcut şi foarte originală; noi o luăm în altă direcţie. Dar principalul lucru este că nu încerci să copiezi pe cineva. Ele sunt ele, noi suntem noi, iar asta cred că oferă publicului varietate”, a mai spus Stallone.

Stallone poate fi văzut și în alte producții în 2023

Stallone va împlini în luna iulie 77 de ani, dar chiar și așa rămâne unul dintre cei mai activi actori de la Hollywood. Dincolo de proiectul cu reality show-ul, Stallone filmează constant pentru noi producții. Spre exemplu, începând cu luna mai fanii îl pot urmări într-o producție de succes, Guardians of the Galaxy Vol 3. Încasările acestui film au depășit în câteva săptămâni de la lansare 660 de milioane de dolari, la un buget de 250 de milioane de dolari. Pe lângă Stallone, în acest film mai joacă Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana și Bradley Cooper.

Tot în acest an actorul va putea fi urmărit și în The Expendables 4, în ultima sa apariție în franciză. Și aici Stallone a avut colegi pe măsură pe platoul de filmare, unde a jucat alături de actori ca Jason Statham, Randy Couture, Megan Fox, Andy Garcia și Dolph Lundgren.

The Expendables este una dintre cele mai tari francize cu filme de acțiune din ultimii 13 ani. Până acum au fost lansate trei filme, în 2010, 2012 și 2014. Succesul seriei a inspirat și apariția unor noi produse, iar revistele de benzi desenate The Expendables și The Expendables Go To Hell s-au bucurat de vânzări bune. De asemenea, și jocul video The Expendables 2 s-a bucurat de recenzii excelente, în timp ce cei care se distrează cu jocuri de casino online Romania pot încerca slotul The Expendables Megaways. Creat de compania Stake Logic, acest joc are 117.649 de linii de plată și de trei ani a intrat în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră. Grafica se remarcă în mod deosebit, iar printre simboluri regăsim personajele interpretat de Stallone, Lundgren și Statham, alături de un Craniu și un Cuțit.