Advertorial

(P) Trei meciuri de neratat în acest final de săptămână: City, FC Barcelona și Juventus au dueluri de top

27.02.2024 | 23:12
P Trei meciuri de neratat in acest final de saptamana City FC Barcelona si Juventus au dueluri de top

Fanii fotbalului vor avea un final de săptămână spectaculos. În campionatele de top din Europa sunt programate confruntări de cinci stele, care au în prim plan câteva dintre cele mai bune echipe de pe continent, cum ar fi Manchester City, FC Barcelona și Juventus Torino.

Derby-ul săptămânii în Europa va opri în loc activitatea din orașul Manchester, duelul dintre City și United fiind așteptat cu sufletul la gură. În Italia, un derby al rundei este cel dintre Napoli și Juventus Torino, în timp ce FC Barcelona are o deplasare dificilă pe terenul lui Athletic Bilbao.

Programul celor mai tari meciuri din acest final de săptămână:

  • Duminică, de la ora 17:30: Manchester City – Manchester United
  • Duminică, de la ora 21:45: Napoli – Juventus Torino
  • Duminică, de la ora 22:00: Athletic Bilbao – FC Barcelona

City nu își permite un pas greșit în cursa pentru titlu

Manchester City o va întâlni pe rivala de la United în Premier League. Vorbim despre un meci cu o favorită certă, din moment ce City este mult mai în formă și nu a mai pierdut de pe 6 decembrie, când a cedat cu Aston Villa. Formația lui Pep Guardiola este pe locul 2 în Premier League, cu 59 de puncte, unul sub liderul Liverpool. Pe de altă parte, Manchester United ocupă abia locul 6 și are 44 de puncte, fiind la opt puncte distanță de Big Four.

United a dat semne de revenire în ultima perioadă, dar eșecul cu Fulham ridică un mare semn de întrebare. În plus, City a învins-o de cinci ori în ultimele șase meciuri pe United. Fiind un derby, ambele echipe își vor ridica nivelul și vor încerca să dea tot ce au mai bun. Un pont recomandat din oferta bogată pe care Unibet o are este să mizezi pe victoria lui City și că ambele echipe vor marca, selecție ce are o cotă excelentă, 2.40. Dacă ești interesat de cotele 1X2, City are 1.34 să se impună, egalul are 5.80, iar victoria lui United are 9.00.

Napoli încearcă să iasă din criză

Napoli are un sezon mult sub așteptări, iar în etapa următoare din Serie A o așteaptă un duel important cu Juventus Torino. În clasamentul din Serie A, Napoli este abia pe locul 9, mult sub pozițiile din sezoanele precedente. Juventus încearcă să se mențină în lupta pentru câștigarea titlului și este pe locul 2, cu 57 de puncte.

Totuși, Napoli s-a descurcat bine în ultima perioadă când a întâlnit-o pe teren propriu pe Juventus și s-a impus în ultimele cinci confruntări. Dar și Juventus Torino este în formă, motiv pentru care poți să încerci o selecție ce are o cotă bună în secțiunea de pariuri sportive online de la Unibet: 1.96, ambele echipe vor înscrie. Cât privește cotele 1X2, se poate vedea un echilibru clar: Napoli are 2.50 la victorie, Juventus are 3.05, iar egalul are 3.20.

Bilbao a avut probleme cu FC Barcelona

Confruntarea dintre Bilbao și FC Barcelona pune punct unui weekend de cinci stele în Europa. FC Barcelona este pe locul trei în La Liga, la opt puncte de liderul Real Madrid. Bilbao este pe locul cinci, cu 49 de puncte, astfel că este un duel de cel mai înalt nivel.

Pe de altă parte, Bilbao a avut probleme în campionat în ultima perioadă când a întâlnit-o pe FC Barcelona. Nu i-a dat niciun gol și a pierdut ultimele patru partide. În aceste condiții, ai cota 3.60 la Unibet pentru selecția că Bilbao va marca sub 0.5 goluri. Cotele 1X2 sunt următoarele: FC Barcelona are 2.55 să câștige, Bilbao are 2.85, iar egalul are 3.60.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.