Paharul care poate îndeplini dorințe. Lidia Fecioru spune ce trebuie să punem în el pentru a primi răspunsuri și pentru a realiza orice ne dorim. Bioenergoterapeutul a mărturisit ce trebuie să facem pentru a atrage lucrurile bune.
Care este secretul paharului. Lidia Fecioru ne dezvăluie cum putem să ne îndeplinim aspirațiile pe care le avem în minte. Totul a fost făcut public în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse ce poate fi urmărită la Antena 3 CNN.
Renumitul bioenergoterapeut este de părere că oamenii își pot vedea dorințele duse la bun sfârșit dacă țin cont de un anumit ”ritual”. Acesta este unul simplu, rapid și la îndemâna tuturor oamenilor pentru că nu sunt necesare multe lucruri.
În fiecare seară trebuie să luăm un pahar de apă. Nu contează mărirea obiectului sau forma, însă e important ca acest truc să aibă loc înainte de somn. De asemenea, este bine să ținem cont de câtă apă vrem să bem.
„Este paharul dorinţelor. Se ia paharul în mână, cu ochii închişim dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer. Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict.
Întrebarea trebuie să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă. Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează.
Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi”, a mărturisit Lidia Fecioru în urmă cu ceva vreme despre paharul dorințelor.
Lidia Fecioru cunoaște foarte multe ritualuri care îndeplinesc dorințe. Unul dintre acestea are legătură cu un ac de siguranță care se deschide. Dacă persoana în cauză simte că e cineva care se gândește negativ la ea, atunci e bine să se protejeze.
Apoi, acul de siguranță se ia și vârful lui se încălzește la o flacără de lumânare, care trebuie să fie neapărat confecționată din ceară. În acest punct încep să se spună toată durerile. Ulterior, acul de siguranță se închide.
Se stinge lumânarea și se prinde acul de siguranță la haină. Lidia Fecioru spune că acesta trebuie să fie așezat pe dedesubt cu închizătoarea în jos. Acul se poartă până când simți că nu își mai face deloc efectul.