Stiri sportive

Interviu PREMIUM cu Daniel Pancu la 40 de ani: „URĂSC Steaua!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
18.08.2017 | 00:08
Interviu PREMIUM cu Daniel Pancu la 40 de ani URASC Steaua

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

PLUS, ofertă de sezon, GRATUIT, un supliment de LUX: PROGRAMUL LIGII 1, prezentat de AUDI, 28 de pagini PREMIUM, cu datele de disputare ale tuturor meciurilor din Liga 1! Numai în FANATIK-ul de VINEREA aceasta!

RAPID. „URAM STEAUA DE MIC PENTRU CĂ ERAM DINAMOVIST!”. Interviu SAVUROS cu Daniel Pancu la 40 de ani. Amintiri de neuitat,  dar şi planuri de viitor. Surprinzătoare! „De mult n-am mai rupt nişte oase…” – aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce mare fundaş i-a spus asta când el avea doar 18 ani! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care a fost cel mai trist moment din cariera lui Daniel Pancu, când „plângea tot vestiarul”! „Pancone” ne-a dezvăluit ce atac de 24 de karate va avea noul Rapid. Află numele-surpriză din FANATIK-ul de VINERI! Plus alte şi alte „harfe” din viaţa sa tumultoasă petrecută la „curtea”  incredibilă a Măriei Sale FOTBALUL! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. ÎNTRE ECHIPE PARALELE. Trupa lui Gigi Becali este într-o transformare continuă. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI pe cine a venit Nicolae Dică să antreneze şi pe cine are acum la dispoziţie!

DINAMO. CONTRAPERFORMANŢĂ! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce a „reuşit” să păţească Cosmin Contra în doar o săptămână, după ce toată cariera sa anterioară de antrenor evitase „ruşinea”!

DINAMO. SE NAŞTE O NOUĂ ECHIPĂ A „CÂINILOR”! Amănunte surprinzătoare despre surprinzătoarea „mişcare”, numai în FANATIK-ul de VINERI!

INEDIT. DRUMUL DE LA „RED DOG” LA „HOT DOG”. Un fost mare talent dinamovist şi-a deschis cu mare „poftă” o afacere în paralel cu activitatea fotbalistică. Află despre cine este vorba din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. REALMENTE DISPROPORŢIONAT. Primera Division intră în scenă cu un… scenariu clar de la bun început: titlul se va decide între „galactici” şi „extratereştri”. Primii pornesc mari favoriţi. Află totul despre discrepanţele din LA LIGA dintr-un PRIME TIME marca FANATIK în ediţia de VINERI!

SPORTURI. SFÂRŞIT DE ERĂ. La începutul lunii august, „FULGERUL” USAIN BOLT a alergat ultima sa cursă oficială. Află din FANATIK-ul de VINERI care a fost primul său sport favorit, cum îl strigau părinţii în copilărie, ce probleme de sănătae a avut din tinereţe, plus alte „amănunte” din viaţa sa super-tumultuoasă”

MONDEN. BĂNĂŢENCELE FRAŢILOR BENZAR. În sfârşit la aceeaşi echipă, Romario şi Daniel promit show sub comanda lui Nicolae Dică, dar, surpriză, nici iubitele lor nu se lasă mai prejos! Vezi ce frumoase sunt în FANATIK-ul de VINERI!

PLUS, ofertă de sezon, GRATUIT, un supliment de LUX: PROGRAMUL LIGII 1, prezentat de AUDI, 28 de pagini PREMIUM, cu datele de disputare ale tuturor meciurilor din Liga 1! Numai în FANATIK-ul de VINEREA aceasta!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!