News

Panică într-un Mall din Zalău. Un bărbat înjunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor

Un bărbat a intrat într-un Mall din Zalău plin de sânge, cerând ajutorul oamenilor după ce ar fi fost înjunghiat, provocând panică în jur.
21.08.2023 | 12:37
Panica intrun Mall din Zalau Un barbat injunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor
Panică într-un Mall din Zalău. Un bărbat înjunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Martorii spun că bărbatul a rugat o vânzătoare să-i oprească sângerarea, în timp ce alți privitori au sunat la 112 pentru a chema Ambulanța Zalău. Salvatorii au ajuns rapid și i-au acordat bărbatului primul ajutor la fața locului. Polițiștii au escortat mașina salvării la UPU Zalău, unde se vor face mai multe investigații și vor încerca să afle ce s-a întâmplat.

Panică într-un Mall din Zalău

Un caz similar s-a petrecut în București, în urmă cu aproape o lună de zile. Atunci, un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă în Sectorul 5 din București, însă atacatorul a fost identificat și arestat. Polițiștii transmiteau în acel moment că două persoane au fost implicate într-un conflict spontan, fără un motiv clar.

ADVERTISEMENT

În acest caz, un al treilea bărbat a decis să intervină pentru a-i despărți pe bătăuși, însă a fost răsplătit cu un cuțit în mână. Din fericire a scăpat cu viața, deși rana de la mână a fost destul de serioasă. Și în acest caz cei care au sunat la 112 au fost martorii la nefericitul eveniment, iar polițiștii împreună cu medicii au ajuns la locul faptei în câteva minute.

Potrivit Antena 3, cazul a fost foarte aproape să devină foarte complicat, pentru că individul care a folosit cuțitul s-a baricadat în locuința sa, iar jandarmii au încercat să îi spargă ușa. A fost scos într-un final din casă, însă a ieșit de bunăvoie, fără a mai fi nevoie de intervenția în forță a oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Vecinii acestui bărbat spun că este un individ problematic, care la 60 de ani are mari probleme cu alcoolul. De altfel, cu o zi înainte să provoace scandalul de pe stradă, bărbatul a fost agitat și a amenințat și alți oameni, după care a spus că se va arunca de pe bloc.

În cele din urmă Poliția Capitalei a reușit să calmeze spiritele, în timp ce atacatorul a ajuns la Secția 19 de Poliție. ”Din cercetări a reieșit faptul că, în urmă altercației, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuțit.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19, precum și un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 19, în vederea stabilirii situației de fapt și condițiile în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții Poliției.

Într-o țară unde armele de foc nu sunt disponibile oricui, românii apelează des la cuțite pentru a-și face dreptate sau pentru a rezolva un conflict. Drept dovadă, statisticile care arată că în țara noastră în urmă cu mai mulți ani au murit 146 de oameni înjunghiați într-un singur an.

ADVERTISEMENT

Asta ar însemna sub 1 persoană la 100.000 de locuitori. Comparativ, în Rusia mor anual 4 oameni la 100.000 de locuitori după ce au fost înjunghiați. De departe cea mai sălbatică țară la acest capitol e Africa de Sud, unde anual sunt uciși nu mai puțin de 17 oameni la 100.000 de locuitori. Cu toate acestea, în Uniunea Europeană sunt puține țări care să aibă cifre mai rele comparativ cu România.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Ungurii râd de noi! Umilință supremă pentru toată România din Ungaria
Ungurii râd de noi! Umilință supremă pentru toată România din Ungaria
Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani
Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!