News

Panică într-un Mall din Zalău. Un bărbat înjunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor

Un bărbat a intrat într-un Mall din Zalău plin de sânge, cerând ajutorul oamenilor după ce ar fi fost înjunghiat, provocând panică în jur.
21.08.2023 | 12:37
Panica intrun Mall din Zalau Un barbat injunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor
Panică într-un Mall din Zalău. Un bărbat înjunghiat a cerut disperat ajutorul oamenilor. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Martorii spun că bărbatul a rugat o vânzătoare să-i oprească sângerarea, în timp ce alți privitori au sunat la 112 pentru a chema Ambulanța Zalău. Salvatorii au ajuns rapid și i-au acordat bărbatului primul ajutor la fața locului. Polițiștii au escortat mașina salvării la UPU Zalău, unde se vor face mai multe investigații și vor încerca să afle ce s-a întâmplat.

Panică într-un Mall din Zalău

Un caz similar s-a petrecut în București, în urmă cu aproape o lună de zile. Atunci, un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă în Sectorul 5 din București, însă atacatorul a fost identificat și arestat. Polițiștii transmiteau în acel moment că două persoane au fost implicate într-un conflict spontan, fără un motiv clar.

ADVERTISEMENT

În acest caz, un al treilea bărbat a decis să intervină pentru a-i despărți pe bătăuși, însă a fost răsplătit cu un cuțit în mână. Din fericire a scăpat cu viața, deși rana de la mână a fost destul de serioasă. Și în acest caz cei care au sunat la 112 au fost martorii la nefericitul eveniment, iar polițiștii împreună cu medicii au ajuns la locul faptei în câteva minute.

Potrivit Antena 3, cazul a fost foarte aproape să devină foarte complicat, pentru că individul care a folosit cuțitul s-a baricadat în locuința sa, iar jandarmii au încercat să îi spargă ușa. A fost scos într-un final din casă, însă a ieșit de bunăvoie, fără a mai fi nevoie de intervenția în forță a oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Vecinii acestui bărbat spun că este un individ problematic, care la 60 de ani are mari probleme cu alcoolul. De altfel, cu o zi înainte să provoace scandalul de pe stradă, bărbatul a fost agitat și a amenințat și alți oameni, după care a spus că se va arunca de pe bloc.

În cele din urmă Poliția Capitalei a reușit să calmeze spiritele, în timp ce atacatorul a ajuns la Secția 19 de Poliție. ”Din cercetări a reieșit faptul că, în urmă altercației, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuțit.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19, precum și un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 19, în vederea stabilirii situației de fapt și condițiile în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții Poliției.

Într-o țară unde armele de foc nu sunt disponibile oricui, românii apelează des la cuțite pentru a-și face dreptate sau pentru a rezolva un conflict. Drept dovadă, statisticile care arată că în țara noastră în urmă cu mai mulți ani au murit 146 de oameni înjunghiați într-un singur an.

ADVERTISEMENT

Asta ar însemna sub 1 persoană la 100.000 de locuitori. Comparativ, în Rusia mor anual 4 oameni la 100.000 de locuitori după ce au fost înjunghiați. De departe cea mai sălbatică țară la acest capitol e Africa de Sud, unde anual sunt uciși nu mai puțin de 17 oameni la 100.000 de locuitori. Cu toate acestea, în Uniunea Europeană sunt puține țări care să aibă cifre mai rele comparativ cu România.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților