News

Bărbat înjunghiat în plină stradă, în urma unui scandal izbucnit în Sectorul 5

Incident grav în Capitală: un bărbat a fost înjunghiat în Sectorul 5. Poliția Municipiului București anunță reținerea agresorului.
31.07.2023 | 16:58
Barbat injunghiat in plina strada in urma unui scandal izbucnit in Sectorul 5
Incident grav în Sectorul 5: un bărbat a fost înjunghiat. Ce s-a întâmplat cu atacatorul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un conflict izbucnit luni în Sectorul 5 al Capitalei a fost la un pas de a se solda cu o tragedie. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Atacatorul a fost identificat rapid și dus la audieri.

Incident grav în Sectorul 5: un bărbat a fost înjunghiat. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

Din informațiile oferite de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) aflăm că luni, 31 august, două persoane au fost implicate într-un conflict spontan, undeva pe strada Bârcă.

ADVERTISEMENT

Se pare că doi bărbaţi s-ar fi certat, iar un al treilea a intervenit. Persoana din urmă a avut cel mai mult de suferit. Aceasta ar fi fost înjunghiată în mână, dar din fericire se află în afara oricărui pericol.

Martorii acestui grav eveniment, care l-au văzut pe bărbatul atacator, au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Echipele medicale şi poliştii au ajuns imediat la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de Antena 3, situația a fost una extrem de tensionată asta pentru că agresorul s-ar fi baricadat în locuinţa sa, iar poliţiştii şi jandarmii au încercat să intre peste el. În cele din urmă, a cedat.

Vecinii acestui individ spun că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, este văzut mereu consumând alcool. Nu mai departe de duminică, acesta a spus că se va arunca de pe bloc. Luni a fost toată ziua agitat, amenințând şi alt bărbat în afară de cel pe care l-a înjunghiat.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost reținut

Poliția Capitalei a emis un comunicat în legătură cu acest incident. Înjunghierea a avut loc luni, în jurul orei 12:30. Imediat, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 19 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5, doi bărbați ar fi implicați într-un conflict spontan.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urmă altercației, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19, precum și un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital”, anunță DGPMB.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită. Bărbatul a fost dus la sediul secției. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 19, în vederea stabilirii situației de fapt și condițiile în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Reguli stricte pentru proprietari. Risc crescut de amenzi de la ANAF
Reguli stricte pentru proprietari. Risc crescut de amenzi de la ANAF
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion