Fotbal international

Super transfer pentru Pantilimon! Va fi titular în faţa lui Messi şi CR7

UPDATE, 2 septembrie: Florin Andone ştia de interesul echipei sale pentru Pantillimon, dar nu credea că mutarea se va mai putea face, din lipsă de fonduri. Accidentarea portarului titular Ruben a...
02.09.2017 | 13:10
Super transfer pentru Pantilimon Va fi titular in fata lui Messi si CR7

UPDATE, 2 septembrie: Florin Andone ştia de interesul echipei sale pentru Pantillimon, dar nu credea că mutarea se va mai putea face, din lipsă de fonduri. Accidentarea portarului titular Ruben a făcut posibilă această mişcare de ultim moment. “De abia aştept să vină alături de noi, sigur că ne va ajuta cu experienţa lui. Am vorbit cu el, l-am felicitat. Discutasem şi acum câteva zile cu el, mi-a spus de interes, dar Depor mai avea bani doar de un transfer şi l-a luat pe Lucas. Ştiam că nu mai există buget. Numai că în această dimineaţă, Ruben, portarul nostru titular, şi-a rupt un deget, aşa că oficialii au făcut un efort mare. Cei de la Watford au înţeles situaţia şi au fost de acord. Sper ca Panti să aibă parte de minute”.

UPDATE, 1 septembrie, ora 21:20 / Watford a acceptat să îl cedeze pe Costel Pantilimon, care devenise al treilea portar din lot. Românul a fost lăsat la Deportivo La Coruna, sub formă de împrumut, timp de un sezon. Va fi coleg cu Florin Andone şi are şanse mari să fie titular. A fost adus special pentru a-i lua locul lui Ruben Martinez, accidentat.


Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE / Despărţirea dintre Costel Pantilimon şi Watford este iminentă. Formaţia din suburbia Londrei a oficializat astăzi transferul internaţionalului grec Orestis Karnezis, sub formă de împrumut, de la Udinese, pentru un sezon. 

În aceste condiţii, este aproape sigur că Pantilimon va pleca în următoarele ore. Sunt şanse mari ca românul să meargă la WBA, acolo unde este dorit tot ca variantă de rezervă. Ar urma să se lupte pentru titularizare cu Ben Foster, 34 de ani.

Costel Pantilimon este la un pas de un nou transfer în Premier League. Portarul român este rezervă la Watford şi chiar dacă mai are doi ani de contract, poate ajunge în această vară la West Brom. Panti nu s-a adaptat nici la această echipă şi vrea să plece.

Pantilimon transfer. Pantilimon este rezerva lui Heurelho Gomes, portar în vârstă de 36 de ani, şi nu i s-a acordat nicio şansă în ultimul an şi jumătate, de când a venit de la Sunderland. Panti era adus ca înlocuitor al lui Gomes, însă portarul brazilian şi-a postat postul.

Pantilimon transfer. Singurul român campion în Anglia 

Pantilimon transfer. Britanicii de la burminghammail.co.uk au scris că West Brom vrea să-l aducă pe Pantilimon pentru a-i face concurenţă goalkeeperului în vârstă de 34 de ani, Ben Foster.

Pantilimon transfer. În stagiunea precedentă, Panti a bifat 5 meciuri. Printre ele au fost doar două în Premier League: unul în noiembrie 2016 (1-6 cu Liverpool), iar celălalt la începutul acestui an (0-0 cu Middlesbrough). Pantilimon este singurul român campion în Premier League, în 2014 cu Manchester City.