Fotbal international

Pariul dintre Beckham şi Ibrahimovici înainte de Suedia-Anglia! Ce trebuie să facă Ibra

07.07.2018 | 22:06
Pariul dintre Beckham si Ibrahimovici inainte de SuediaAnglia Ce trebuie sa faca Ibra

Cotidianul spaniol „Marca” a dezvăluit care este pariul dintre Beckham şi Ibrahimovic înainte de sfertul de finală la Campionatul Mondial 2018 dintre Anglia și Suedia. Este vorba de un schimb de mesaje pe Instagram între cele două foste mari vedete ale naţionalelor ţărilor lor, evident pe tema meciului direct de pe „Cosmos Arena” din Samara.


UPDATE, ora 22:00 / David Beckham a câştigat pariul cu Zlatan Ibrahimovic. Fostul internaţional suedez va fi obligat să vadă un meci al naţionalei Angliei pe stadionul Wembley, purtând un tricou al selecţionatei pregătite de Gareth Southagate, iar la pauză să mănânce… peşte şi cartofi prăjiţi!


Cel care a deschis subiectul a fost Ibrahimovic, jucător şi acum, la 36 de ani, în campionatul SUA, la Los Angeles Galaxy şi care şi-ar fi dorit să fie acum pe teren la Mondialul din Rusia, dar a fost refuzat de selecţionerul Suediei, Janne Andersson. Ibrahimovic i-a propus lui Beckham să îl ducă la cel mai luxos local din lume pentru a lua cina, cei doi fiind o perioadă coechipieri în Franța, la PSG.

Pariul dintre Beckham şi Ibrahimovici. Răspunsul genial al englezului

În schimb, scandinavul de sorginte bosniacă, i-a cerut lui Beckham ca în cazul califăcării Suediei englezul să îl însoţească la un hipermarket Ikea, pentru a-şi cumpăra materialele de care are nevoie pentru noua casă din Los Angeles (la Galaxy a jucat înaintea lui Ibra şi Beckham).

Pariul dintre Beckham și Ibrahimovic. Suedezul şi englezul au fost colegi la PSG. Ambii au în comun Los Angeles Galaxy
Pariul dintre Beckham și Ibrahimovic. Suedezul şi englezul au fost colegi la PSG

Răspunsul lui Beckham a sosit imediat: “Dacă se califică Suedia te duc la orice Ikea şi îţi cumpăr tot ceea ce ai nevoie. Dacă însă Anglia merge mai departe atunci te aştept să vii pe stadion la un meci al Angliei îmbrăcat în tricoul naţionalei noastre şi să mănânci în pauză tradiţionala gustare “fish and chips” (n.a. – peşte cu cartofi prăjiţi)“.

115 meciuri (în care a marcat 17 goluri) a jucat David Beckham pentru echipa națională a Angliei, fiind jucătorul de câmp care a îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul „crinilor” (doar portarul Peter Shilton îl întrece, cu 125 de partide pentru Anglia)

116 meciuri  (în care a marcat 62 de goluri, record național) a jucat Zlatan Ibrahimovic pentru reprezentativa Suediei

Tags: