Fotbal intern

Pariul nebun al lui Ionuţ Radu dacă România câştigă aurul la JO de la Tokyo din 2020! Ce este dispus să facă

03.07.2019 | 21:46
Pariul nebun al lui Ionut Radu daca Romania castiga aurul la JO de la Tokyo din 2020 Ce este dispus sa faca

Ionuţ Radu este pregătit să pună un pariu nebun dacă echipa naţională de tineret a României va câştiga medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi s-a calificat la turneul olimpic, după performanţa fantastică obţinută la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino.

Pariul nebun al lui Ionuţ Radu dacă România câştigă aurul la JO de la Tokyo din 2020. Ce cadou şi-a făcut după EURO U21

Ionuţ Radu a anunţat că este pregătit să pună un pariu nebun dacă România va câştiga aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Portarul lui Genoa a susţinut că va trece pe la frizerie dacă selecţionata U23 va produce marea surpriză la turneul olimpic care se va disputa în vara anului viitor. În plus, după EURO U21, fotbalistul de 22 de ani şi-a făcut cadou un bolid de 250.000 de euro.

“Mă tund la chelie dacă România ia aurul olimpic la Tokyo. Nu e ca şi cum mă dau în vânt după maşini, am luat-o pentru că mi-a plăcut şi am zis să iau şi eu o maşina, nu? Nu, chiar nu se numără maşinile printre pasiunile mele, hainele mai mult”, a declarat Ionuţ Radu pentru Ştririle PRO TV.

Pariul nebun al lui Ionuţ Radu dacă România câştigă aurul la JO de la Tokyo din 2020 (sursă foto: hepta.ro)
Pariul nebun al lui Ionuţ Radu dacă România câştigă aurul la JO de la Tokyo din 2020 (sursă foto: hepta.ro)

Unde va juca Ionuţ Radu în sezonul viitor

Ionuţ Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători din selecţionata lui Mirel Rădoi la EURO U21. Fotbalistul de 22 de ani a fost răscumpărat de Inter, dar va juca tot la Genoa în sezonul viitor, aceasta fiind dorinţa portarului.

“O să continui la ei, la Genoa, şi sper să fie un an chiar mai bun decât ultimul! Pentru mine nu e important când o să ajung un portar de top, ci să ajung. Mă gândesc mult la pregătirea mea, iar la Genoa am un antrenor de portari foarte bun, lucru foarte important în opinia mea”, a precizat Ionuţ Radu.