Fotbal international

Radomir Antic o avertizează pe Partizan: “Atenţie la naivităţi!”

UPDATE, 5 august, ora 13:43 / PARTIZAN-STEAUA. Legendarul antrenor sîrb, Radomir Antic a vorbit pentru publicaţia sîrbă "Alo" despre meciul de miercuri: ...
05.08.2015 | 13:47
Radomir Antic o avertizeaza pe Partizan Atentie la naivitati

UPDATE, 5 august, ora 13:43 / PARTIZAN-STEAUA. Legendarul antrenor sîrb, Radomir Antic a vorbit pentru publicaţia sîrbă “Alo” despre meciul de miercuri: 

VIDEO / Veste proastă înainte de meciul Stelei! ADIO loc de LIGĂ

“Partizan e mai aproape de calificare, rezultatul de la Bucureşti le dă mai multe opţiuni. În prima manşă, Partizan a arătat maturitate în joc, reuşind să joace bine în defensivă şi pe atac, Golul egalizator a fost după un fault naiv a lui Ninkovic şi acea fază e dovada că Partizan trebuie să aibă grijă la detalii, pentru că ele pot face diferenţa”, a declarat fostul antrenor al lui Real Madrid.

PARTIZAN-STEAUA. Popovici: “Vă RESPECTĂM, dar vă BATEM!”

*************************************

UPDATE 23:27 / PARTIZAN-STEAUA. Au mai rămas mai puţin de 24 de ore pînă la startul meciului. Sîrbii au anunţat că toate cele 30.000 de bilete pentru meciul cu Steaua s-au vîndut. 

Partizan e o forţă pe teren propriu. Sîrbii au pierdut ultimul meci acasă în luna octombrie a anului 2014 în grupele Ligii Europa cu Beşiktaş, scor 1-2. Steaua are nevoie de o victorie sau un egal cu cel puţin două goluri marcate. La 1-1 se merge în prelungiri.

****************************

UPDATE 15:33 / PARTIZAN-STEAUA. A mai rămas o zi pînă la meci, iar antrenorul sîrbilor, Zoran Milinkovic a declarat că echipa e pregătită pentru meci, însă recunoaşte că Steaua rămîne periculoasă şi în deplasare:

“Prima manşă a fost excelentă şi acum aşteptăm un stadion plin. Sîntem avertizaţi de forţa adversarului şi ştim că Steaua joacă mai bine în deplasare. Dar noi vom fi ofensivi şi vrem să marcăm goluri. Nu va fi uşor.”, a declarat Milinkovic la conferinţa de presă,

Atacantul Oumarou a declarat că trebuie să Partizan trebuie să fie atentă: “Am auzit că Steaua e periculoasă în deplasare. Cred că dacă noi jucăm aşa cum ştim cel mai bine, nu vom avea probleme. Noi sîntem gata să învingem“, a declarat Oumarou la conferinţa de presă.

********************************************

UPDATE 14:13 / Directorul lui Partizan Belgrad, Miloş Vazura a declarat că atacanţii Oumarou şi Bojinov vor evolua în meciul de miercuri cu Steaua:

E meciul sezonului pentru noi! Toţi vor fi apţi pentru a intra pe teren, inclusiv Bojinov şi Oumaru. Ştim că şi Steaua a procedat la fel ca noi. Am avut un om la meciul lor de la Botoşani. Avem o şansă mare de a ne califica şi cu sprijinul publicului putem elimina puternica echipă românească”a declarat preşedintele Vazura.

DOVADA FOTO! REVINE VICTOR PITURCA IN LIGA 1!? 

**********************************************

UPDATE 13:00 / Dragan Đurić, fostul preşedinte al celor de la Partizan Belgrad, este de părere că sîrbii vor trece fără probleme de campioana României:

“Miroase a Champions League. Aceasta echipă a lui Partizan e asemănătoare cu cea din 2010, care a ajuns în grupe. O combinaţie de tinereţe şi experienţă. Pentru Partizan, dar şi pentru întreaga Serbie, e foarte importantă această calificare.

ULTIMA ORA!! REGHE A REVENIT IN TARA!!! NEGOCIERI INTENSE DE ULTIMA ORA CU O ECHIPA CARE SE BATE LA TITLU!!

Steaua e slabă. E o echipă care era la un moment dat puternică. Mă aştept ca Partizan să cîştige la două-trei goluri diferenţă”, a spus Đurić.

****************************************************************************************************************************************

UPDATE, ora 17:27 / PARTIZAN-STEAUA. Marcatorul din meciul tur, Miroslav Vulicevic, a vorbit în presa din Serbia despre meciul cu Steaua. El e de părere că dacă sîrbii vor marca primii, vor reuşi să tranşeze calificarea:

“Românii, de fapt fiecare poate spune ce vrea, important e ce se va întîmpla la ora meciului. Dacă le dăm gol repede, ADIO! Dar nu trebuie să ne grăbim! Avem avantajul suporterilor, iar asta e important pentru noi”, a spus Vulicevici în cotidianul sîrb Alo.

VIDEO TERIBIL!!! TATARUSANU, LA UN PAS SA-I SCOATA DINTII LUI LUIS SUAREZ!!! VEZI FAZA AICI 

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii au pregătit şi un clip de promovare a meciului cu Steaua de miercuri în care îndeamnă lumea să vină la stadion:

****************************

UPDATE: 2.08.2015 / 12:30/ Pentru trupa lui Mirel Rădoi urmează cel mai greu test din acest sezon, returul cu Partizan, care se va disputa la Belgrad, miercuri, de la ora 21:30.

Manşa retur va începe de la scorul de 1-1, iar campioana României este obligată să înscrie pentru a se califica. Sîrbii anunţă că atmosfera o să fie incendiară la ora meciului. Potrivit cotidianului sîrb Alo, Partizan a vîndut 9.000 de bilete încă din prima zi, iar ultraşii vor umple arena de 33.000 de locuri.

GALERIE FOTO / Ronaldo a vrut o partid[ de amor în trei cu un super model. Vezi răspunsul primit de vedetă

Sîrbii încearcă să promoveze meciul cu Steaua şi intermediul unui videoclip, denumit “Cu toţii în templu!”

…………………….

UPDATE, ora 19:55 / Partizan suferă prima înfrîngere din acest sezon pe terenul lui Novi Pazar, scor 2-3. Adversara Stelei din Ligă a arătat mari carenţe defensive în această partidă. În ciuda faptului că antrenorul Zoran Milinkovic a folosit cîteva rezerve, acest meci poate fi unul dătător de speranţe pentru echipa lui Rădoi, care are de surmontat rezultatul de egalitate din tur, 1-1. 

Meciul retur dintre Partizan şi Steaua va avea loc miecuri de la ora 21:30 la Belgrad. Echipa care va trece mai departe se califică în play-off-ul Ligii Campionilor şi are asigurată prezenţa în grupele Ligii Europa.

STEAUA. Rădoi, mesaj pentru fani: ”Venim CALIFICAŢI de la Belgrad!”

VEZI REZUMATUL MECIULUI:

************************************

UPDATE, ora 19:30 / GOL Novi Pazar. Partizan are o apărare modestă în acest meci. Adversara Stelei a încasat 3 goluri într-un meci. A marcat Askovski în minutul 72. 

UPDATE, ora 18:47 / GOL Partizan. Kojic egalează cu 1 minut înainte de pauză. 

UPDATE, ora 18:27 / GOL Novi Pazar. Gazdele întorc scorul în doar 5 minute după golul lui Askovski din minutul 28. 

UPDATE, ora 18:23 / GOL Novi Pazar. Gazdele egalează la 1 prin Pavlovic în minutul 23

Un poliţist din Bucureşti, spulberat de un şofer care nu a oprit la semnal

UPDATE, ora 18:17 / GOL Partizan! Trujic deschide scorul în minutul 12.

UPDATE 1 august, ora 18:00/ Partizan joacă la Novi Pazar ultimul meci înainte de returul cu Steaua. Echipele de start: 

partizan

PARTIZAN-STEAUA. Miercuri va avea loc returul de foc dintre Partizan şi Steaua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Sîrbii au avantaj după egalul cu goluri, 1-1 la Bucureşti. Partizan e favorită şi la casele de pariuri, Steaua fiind obligată să marcheze în Serbia pentru a spera la calificare. Meciul va avea loc miercuri, 5 august de la ora 21:30. 

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii au un start foarte bun de sezon. Pînă acum, Partizan e neînvinsă în cele 5 meciuri oficiale, reuşind 4 victorii (2 în campionat, 2 în Ligă cu Dila Gori) şi singurul semieşec a fost pe Arena Naţională contra Stelei. Egalul e tot în avantajul Partizanului, care nu a luat gol acasă în cele 2 meciuri jucate în acest sezon.

Sîrbii, favoriţi la pariuri

PARTIZAN-STEAUA. Dacă roş-albaştrii erau favoriţi la casele de pariuri înainte de meciul tur, golul marcat de Vulicevic a schimbat datele problemei. Partizan e acum văzută drept favorită, fiind calificată la scorul de 0-0.

STEAUA. Negocieri SECRETE pentru un CROAT! E de tot RÎSUL!

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii au cota 1,60 la calificare în acest moment, în timp ce Steaua e cotată cu 2,20 să meargă mai departe. Partizan are cota 2,00 la un succes, în timp ce Steaua are 3,60 să cîştige pe terenul sîrbilor. Un alt pariu interesant e “marchează Steaua” la o cotă de 1,50, iar două goluri marcate de roş-albaştrii are o altă cotă frumoasă, 3,75.

Cote:

cote

Partizan, probleme în ATAC

PARTIZAN-STEAUA. Sîrbii l-au pierdut încă din prima repriză a meciului de la Bucureşti pe Valeri Bojinov, atacant cu ştate vechi în Serie A. Bojinov a suferit o întindere şi nu se ştie dacă va putea evolua contra Stelei.

PARTIZAN-STEAUA. Incert pentru meciul de miercuri e şi Oumarou, al doilea titular în atac de la Partizan, care s-a lovit la genunchi şi a fost înlocuit în minutul 70 al meciului cu Steaua.

Coşmarul Ludogoreţ

PARTIZAN-STEAUA. Cele două cluburi au ambele coşmaruri cu Ludogoreţ. Ambele au fost eliminate de echipa bulgară în ediţia plăcută din Liga Campionilor. În turul 3 preliminar al sezonului trecut, Partizan juca împotriva lui Ludogoreţ. Sîrbii au încheiat la egalitate în Bulgaria, scor 0-0, tot un rezultat bun, însă returul nu a fost pe placul lor.

PARTIZAN-STEAUA. Ludogoreţ a marcat de două ori la Belgrad în prima repriză şi calificarea părea rezolvată. Partizan a egalat repede la doi, însă nu au mai fost în stare să marcheze golul calificării. În play-off, Ludogoreţ dădea peste Steaua şi bulgarii eliminau campioana României după meciul de infarct în care Moţi a dus echipa bulgară în grupele Ligii Campionilor.

Steaua speră

PARTIZAN-STEAUA. Roş-albaştrii au mai trecut printr-o situaţie asemănătoare în anul 2013, în play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua lui Reghe încheia la egalitate, 1-1, meciul de pe Naţional Arena cu Legia Varşovia. Polonezii porneau ca favoriţi în retur, însă socotelile au fost repede schimbate de Steaua.

PARTIZAN-STEAUA. Nicuşor Stanciu şi Federico Piovaccari au marcat repede pentru roş-albaştrii, în minutul 10, scorul fiind 2-0. Polonezii erau în genunchi şi aveau nevoie de 3 goluri pentru calificare. Legia a redus din diferenţă în prima repriză, însă golul lui Radovic din minutul 90+1 a fost insuficient pentru a-i trimite pe polonezi în Ligă.

VEZI VIDEO RETURUL CU LEGIA:

PARTIZAN-STEAUA. Unul dintre eroii Stelei cu Legia, Nicuşor Stanciu a fost accidentat în meciul tur cu Partizan, însă se poate dovedi o piesă extrem de importantă în angrenajul roş-albaştrilor în meciul infernal de la Partizan.