Fotbal international

Pasiunea pentru naţionala Braziliei l-a dat de gol! A fost arestat după meciul cu Costa Rica

25.06.2018 | 12:30
Pasiunea pentru nationala Braziliei la dat de gol A fost arestat dupa meciul cu Costa Rica

Pasiunea pentru naţionala Braziliei l-a dat de gol pe un gangster din Ţara Cafelei, căutat de Interpol. A fost descoperit în tribune la meciul Brazilia – Costa Rica şi a fost arestat în momentul în care se pregătea să părăsească stadionul de către poliţia rusă.

Pare un scenariu de film, dar e realitate cazul brazilianului Rodrigo Denardi Vicentini. Acesta a participat alături de alte persoane la jefuirea mai multor oficii poştale din ţara sa anul trecut, dar nu a putut fi reţinut de către oamenii legii, întrucât a părăsit ţara la scurt timp, fugind în Europa.

Pasiunea pentru naţionala Braziliei l-a dat de gol! A jefuit mai multe oficii poştale în ţara sa

A fost dată în urmărirea Interpol, dar fără rezultate până la meciul Brazilia – Costa Rica. Pasiunea sa pentru echipa naţională i-a fost fatală infractorului, care în ultimul an a locuit în Marea Britanie, unde a şi muncit, ca un om normal. Având şi cetăţenie italiană i-a fost uşor să se stabilească pe teritoriul Marii Britanii.

Pasiunea pentru Brazilia l-a dat de gol. Un infractor brazilian a fost reţinut la meciul cu Costa Rica
Pasiunea pentru Brazilia l-a dat de gol. Un infractor brazilian a fost reţinut la meciul cu Costa Rica

Cei de la Interpol l-au descoperit pe Vicentini în mulţimea de brazilieni aflată pe stadion la meciul cu Costa Rica, partidă câştigată cu mari emoţii de Neymar şi compania. Au luat imediat legătura cu poliţia rusă, care a trimis în câteva minute un echipaj la stadion. S-a aşteptat încheierea jocului, pentru a nu deranja pe ceilalţi spectatori din sectorul unde se afla cel căutat şi l-au arestat imediat ce a părăsit tribuna.

Tags: