Life

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian: „Încet așezăm lucrurile.” Ce planuri au de Paște

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian, la mai bine de o lună de când a anunțat despărțirea de acesta. Vedeta a vorbit și despre planurile de Paște.
12.04.2022 | 19:57
Patrizia Paglieri sa impacat cu iubitul italian Incet asezam lucrurile Ce planuri au de Paste
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian și a dezvăluit unde vor petrece Paștele anul acesta. Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit și despre matinalul de la Kanal D, acolo unde telespectatorii o pot vedea zilnic, dar și despre viitoarele proiecte.

Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au împăcat

Stabilită în România de aproape trei decenii, Patrizia Paglieri își va petrece în țară, pentru că aici se simte cel mai bine. Vedeta va merge undeva alături de iubitul ei, cu care este împreună de cinci ani.

ADVERTISEMENT

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez.

Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați; oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește.”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri ar vrea să gătească și cu fiul ei, Francy, într-o ediție a emisiunii. Tânărul nu vrea neapărat o carieră în televiziune, dar îi place să participe la diverse show-uri, așa cum a fost Asia Express.

Fosta jurată de la MasterChef România are o relație de cinci ani cu un bărbat care locuiește în Italia. Aceasta a recunoscut că distanța a fost un obstacol pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

„Da, am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet așezăm lucrurile, a fost mai dificil la început cu distanța aceasta.”, a adăugat Chef Patrizia.

Ce spune Patrizia Paglieri despre matinalul de la Kanal D

Din martie, Patrizia Paglieri face parte din echipa matinalului de la Kanal D. Are de spus numai cuvinte de laudă la adresa colegilor din platou, pe care îi vede zilnic, de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

„Avem o chimie extraordinară între noi, stăm împreună cinci zile pe săptămână, nu doar cele 2 ore cât suntem în emisie, ci mai stăm și în ședința de redacție.

Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, ne simțim foarte bine împreună. Totul decurge natural în emisiune, se simte asta și dincolo de micul ecran.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Vedeta de la matinalul Dimineața cu noi a spus că nu mai are restaurant, însă are proiecte cu restaurant în mall-uri, dar și o școală de bucătărie. În plus, gătește în fiecare dimineață la Kanal D, acolo unde pregătește cele mai bune rețete culinare.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților