Fotbal international

Patronul lui Ludogorets a învins coronavirusul: „Nu vă mai temeți. Există tratament”

24.03.2020 | 17:48
Patronul lui Ludogorets a invins coronavirusul Nu va mai temeti Exista tratament
ADVERTISEMENT

Kiril Domuschiev, patronul clubului Ludogorets, la care sunt legitimați Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, a anunțat, printr-un mesaj emis pe contul personal de Facebook, că a învins coronavirusul.

Kiril Domuschiev s-a vindecat de COVID-19

Patronul clubului Ludogorets a anunțat că s-a vindecat de COVID-19, la o săptămână după ce a fost depistat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a tranmis, prin intermediul contului personal de Facebook, că încă face tratamente împotriva pneumoniei, iar coronavirusul nu ar trebui să producă atâta panică în rândul populației.

Dragii mei, sunt sănătos acum! Am învins COVID-19 și doctorii mi-au spus că deja am anticorpi, imunitate.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să mă recuperez după pneumonie. Vreau să mulțumesc echipei medicale care a avut grijă de mine, sunt niște profesioniști desăvârșiți.

Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul. Fiți atenți, dar nu vă temeți! Există tratament. Fiți inteligenți și aveți grijă de cei apropiați”, a transmis Kiril Domuschiev pe Facebook.

ADVERTISEMENT

După ce a fost patronul de la Ludogorets a fost depistat pozitiv, toți jucătorii clubului bulgar, pentru care evoluează românii Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, au fost testați pentru coronavirus, rezultatele fiind toate negative.

„Am făcut al doilea test, care a ieșit negativ”

Evangelos Marinakis a fost depistat pozitiv cu coronavirus pe 10 martie, iar, la două săptămâni distanță, patronul de la Nottingham și Olympiakos declară că a fost testat din nou pentru COVID-19, iar rezultatul a fost, de această dată, negativ.

ADVERTISEMENT

După două săptămâni, urmând instrucţiunile medicilor, am efectuat al doilea test, conform procedurii, care s-a dovedit a fi negativ.

Am stat acasă, am citit, am comunicat cu prietenii, m-am uitat la televizor multe ore, am ascultat muzică, am petrecut multe ore navigând pe Internet pentru a vedea ce se întâmplă în restul lumii şi am realizat, încă o dată, cât de vulnerabilă este planeta noastră.

Simt nevoia să le mulţumesc medicilor pentru grija şi sfaturile lor, eroii în tricouri verzi şi albe, care lucrează în fiecare noapte pentru semenii lor”, a transmis Marinakis.

ADVERTISEMENT
Tags: