Life

Patru zodii, prinse călcând pe bec! Mihai Voropchievici dezvăluie cum înșală zodiile

Cele 12 zodii au fost date în vileag de Mihai Voropchievici? Cum înșală fiecare nativ? Iată un horoscop cu totul inedit realizat de maestrul runelor!
27.09.2023 | 12:26
Patru zodii prinse calcand pe bec Mihai Voropchievici dezvaluie cum insala zodiile
Totul despre zodii și înșelat. Horoscop realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Fiecare din cele 12 zodii are un stil propriu când vine vorba de infidelitate, iar Mihai Voropchievici explică secretele pe care le ascund acestea, într-un horoscop inedit, în exclusivitate pentru FANATIK!

Cele 12 zodii, date de gol de Mihai Voropchievici. Cum înșală fiecare

Care sunt metehnele zodiilor când vine vorba de înșelat? Intrăm în substratul intim al fiecărei zodii și încercăm să le deconspirăm ca să avem idee să știm cu cine avem de-a face.

ADVERTISEMENT

Berbecul, când e prins, rămâne impasibil. Nu neagă, nu se justifică, nu spune nimic, tace din gură. Are o vorbă a lui: m-ai prins, sunt de acord cu tine, dar să-ți spun și motivul, persoana cealaltă e mai bună ca tine! Asta fac Berbecii.

Taurii nu prea înșală! Ei sunt loiali, iar atunci când se îndrăgostesc s-a terminat cu orice flirt, orice căutare. Nu au chef de altceva sau… dacă la rândul lor sunt înșelați, au terminat-o cu partenerul. E foarte grav și ruptura e definitivă.

ADVERTISEMENT

Gemenii, care sunt mai năzdrăvani, mai cuceritori, mai curtenitori, ei știu să se adapteze la situații, mai ales în societate, mai ales bărbații Gemeni. Racul nu prea înșală, la fel ca Taurul. Dacă se ivește o ocazie, el se dă de gol și îl prinzi imediat. Chiar el poate să spună că totul a fost accidental. Trece prin faza respectivă și e destul de deschis, chiar și când vine vorba de o tentativă.

Leii se tem de drama post-infidelitate

Leul e printre acele zodii care nu vrea să înșele, pentru că nu acceptă situații dramatice care să afecteze starea cuplului. Le place să flirteze, acceptă să li se facă multe complimente. Pot flirta destul de bine.

ADVERTISEMENT

La Fecioare n-ai cum să cauți dacă a făcut sau n-a făcut, afli pur și simplu din gura ei! Ele recunosc că înșală chiar și dintr-un impuls de moment. Greșeala asumată e pe jumătate iertată. El spun și modul în care au înșelat.

La Balanțe e cu totul altceva. Niciodată iubiții unei Balanțe sau iubitele unui nativ nu vor afla una despre cealaltă. Datorită acestui fapt, nu vor deranja pe nimeni, nici pe stânga, nici pe dreapta. Balanțele înșală cu cap. Știu să păstreze secretul.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu prea înșală nici ei. Iau în serios căsnicia și dragostea. Niciodată nu sunt infideli. În situații grave, când partenerul de viață înșală un nativ din Scorpion s-a terminat filmul. Nu vin cu reproșuri, dar totul se sfârșește.

Săgetătorii nu ratează nicio ocazie în care pot să înșele. Ei sunt extraordinar de ușor de prins. Ei se dau de gol, pentru că într-un anturaj sau într-o locuință, chiar în familie, se laudă cu cuceririle pe care le-au făcut. De multe ori îi toarnă prietenii.

Capricornii și Vărsătorii știu să trișeze

Capricornii înșală, apoi se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Se uită în ochii tăi și întreabă cu seninătate ce s-a întâmplat? Își asumă fapta fără remușcări. Vărsătorii sunt printre acele zodii care trișează emotiv. Fac în așa fel încât nu prea se află ce au făcut. Îi duc pe parteneri cu zăhărelul, spun tot felul de povești.

Peștii sunt foarte inventivi atunci când înșală. Au tot felul de subterfugii, de tertipuri, se învârtesc, se răsucesc. Dacă i-ai prins, ies bine datorită minții lor ascuțite. Și ei știu să înșele inteligent și te fac să ai senzația că au înșelat pentru că partenerul e de vină.

 

ADVERTISEMENT