Fotbal international

Paul Pogba le-a răspuns fanilor rasiști după atacurile primite la ultimul meci jucat de Manchester United. „Insultele voastre mă fac mai puternic”

25.08.2019 | 16:10
Paul Pogba lea raspuns fanilor rasisti dupa atacurile primite la ultimul meci jucat de Manchester United Insultele voastre ma fac mai puternic

Paul Pogba le-a răspuns fanilor rasiști după atacurile la care a fost supus la sfârșitul ultimului meci jucat de Manchester United. „Diavolii roșii” au pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-2 în fața lui Crystal Palace. În minutul 70 al partidei, formația lui Ole Gunnar Solskjaer a primit un penalty pe care l-a executat Marcus Rashford. Tânărul atacant a ratat lovitura de pedeapsă și, la fel ca în cazul lui Paul Pogba săptămâna trecută, fanii i-au adus jigniri rasiste.

Răspunsul lui Paul Pogba pentru fanii rasiști

Paul Pogba le-a transmis un mesaj suporterilor rasiști care l-au jignit: „Strămoșii și părinții mei au suferit pentru ca generația mea să fie azi liberă, să muncesc, să iau autobuzul, să joc fotbal. Insultele rasiste sunt ignorante și nu pot decât să mă facă mai puternic și să mă motiveze să lupt pentru următoarea generație”, a scris mijlocașul pe Twitter.

În urmă cu o săptămână, conducerea lui Manchester United a anunțat că îi va sancționa pe suporterii rasiști și că nu va mai tolera jignirile aduse fotbaliștilor. Marcus Rashford a scris, tot pe Twitter, în urmă cu o săptămână, că aceste acuzații trebuie să înceteze: „Manchester United este o familie mare. Paul Pogba face parte din această familie, iar jignirile voastre ne afectează și pe noi”.

  • 26 de ani a împlinit Paul Pogba pe 26 martie

Fanii lui Manchester United au rămas dezamăgiți de ultimul meci

Chiar dacă au început sezonul cu o victorie zdrobitoare, 4-0 în fața lui Chelsea, băieții lui Ole Gunnar Solskjaer nu au continuat în același ritm următoarele partide. În runda 2, „diavolii roșii” au făcut egal, 1-1 în deplasare, cu Wolverhampton, iar în ultima etapă au fost învinși cu 2-1 chiar pe „Old Trafford” de Crystal Palace. Tehnicianul norvegian a vorbit despre forma slabă pe care o traversează echipa sa, dar și despre starea lui Paul Pogba după insultele rasiste.

„Am încercat să câștigăm meciul, însă câteva greșeli personale ne-au cauzat înfrângerea. Paul este în regulă. Are un caracter puternic și toate aceste lucruri îl fac mai puternic. Nu pot să înțeleg cum încă mai există astfel de insulte rasiste și în anul 2019”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

  • 100.000.000 de euro este cota lui Paul Pogba, conform Transfermarkt
Tags: