Fotbal international

Paulo Dybala poate pleca de la Juventus pentru 100 de milioane de euro! Trei forțe ale Europei se luptă pentru argentinian

07.01.2019 | 19:29
Paulo Dybala poate pleca de la Juventus pentru 100 de milioane de euro Trei forte ale Europei se lupta pentru argentinian

Atacantul Paulo Dybala ar putea pleca de la Juventus Torino în această iarnă pentru 100 de milioane de euro. Internaționalul argentinian și-a pierdut postul de titular la ”Bătrâna Doamnă” după venirea superstarului portughez Cristiano Ronaldo, iar atunci când joacă este folosit în partea dreaptă.

Conform cotidianului britanic Daily Mail, oficialii clubului Juventus Torino par a fi dispuși să se departă de fotbalistul în vârstă de 25 de ani și i-au stabilit un preț de transfer de 100 de milioane de euro. Paulo Dybala, care a ajuns la campioana din Serie A la 1 iulie 2015 pentru 28 de milioane de euro, mai are contract până în vara anului 2022.

Paulo Dybala și Ceistiano Ronaldo sărbătoresc un gol marcat de Juventus
Paulo Dybala și Ceistiano Ronaldo sărbătoresc un gol marcat de Juventus

Juventus vrea 100 de milioane de euro pentru transferul lui Paulo Dybala

Prețul de 100 de milioane de euro stabilit de Juventus Torino pentru transferul lui Paulo Dybala nu pare a fi un impediment în fotbalul actual unde sumele sunt tot mai mari. În acest condiții, trei nume sonore pregătesc deja începerea negocierilor. Este vorba de Manchester City, Bayern Munchen și Paris Saint-Germain.

Primele zvonuri despre plecarea lui Paulo Dybala de la Juventus Torino au apărut la începutul lunii septembrie, atunci când fostul președinte de la US Palermo, Maurizio Zamparini, a dezvăluit că argentinianul va fi transferat pe o sumă între 100 și 120 de milioane de euro. Tot atunci, Zamparini a mărturisit că l-a sfătuit pe Dybala să se ducă în Spania, deși cele mai importante oferte sunt din Anglia.

La începutul lunii noiembrie, s-a scris că Bayern Munchen este gata să plătească 100 de milioane de euro pentru Paulo Dybala, mai ales că sunt în căutarea unor fotbaliști de viitor care să-i înlocuiască pe veteranii Franck Ribery și Arjen Robben. Mai mult, nemții ar avea și o ofertă de rezervă: o sumă importantă de bani și cedarea mijlocașului columbian James Rodriguez pentru care au o opțiune de cumpărare definiotivă de la Real Madrid.