Fotbal intern

Ultraşii din PCH i-au declarat război total lui Florin Prunea cu mesaje xenofobe: “Te aşteptăm la Cluj să…«giacardea, cardea»”

23.07.2019 | 16:46
Ultrasii din PCH iau declarat razboi total lui Florin Prunea cu mesaje xenofobe Te asteptam la Cluj sagiacardea cardea
PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo

PCH continuă războiul cu Dinamo, iar ultraşii au postat un nou mesaj pentru conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Criticaţi de mai multe legende ale echipei, suporterii din Peluza “Cătălin Hîldan” le-au pus şapte întrebări conducătorilor clubului. Totul a venit la o zi după Florin Prunea i-a desfiinţat pe ultraşii din PCH, la finalul meciului cu U Craiova.

UPDATE, ora 16:47 / Ultraşii lui PCH i-au declarat război total lui Florin Prunea, suporterii postând un nou mesaj, de această dată xenofob, pe contul oficial de Facebook. “După ce i-a fugărit pe jucătorii aduși de Rednic și acum se miră că nu mai are echipă, Florinel Prunea a scăpat și de dr. Liviu Bătineanu. Nu credem că era cel mai mare medic sportiv din țară. Dar omul nu a fost îndepărtat din cauza lipsurilor profesionale, care sunt greu de judecat, ci pentru că avea în telefon numărul lui Rednic. Atenție Floricule, la Săftica e o tanti la bucătărie care are în telefon o poză cu Mircea Rednic. Au mai rămas câțiva câini prin curte care dădeau din coadă când apărea fostul antrenor. Alea da animale descreierate. Să se sesizeze organele Statului! Să vină pompierii! La RIN este o tipă drăguță la recepție care îl saluta zâmbitor de fiecare dată pe Rednic. Fă curațenie totală, Floricelule! Și vezi ce aduci în loc. Să nu-ți treacă prin minte să vii cu Horia Sabo, care era să îngroape Iașiul!

Și după ce scapi de ‘nucleul dur’ din Peluză, vezi că mai sunt niște drogați care îl simpatizează pe Rednic. Nu sunt mulți, vreo 30 de descreierați. Sau 30.000… undeva pe-acolo. Niște animale. Câini, nu alta. Aţi încercat să ne dezbinaţi, dar suntem mai uniţi ca niciodată. Ai grijă că sâmbătă invadăm Clujul, Poate ne dă Rednic bani de benzină. Schimbă tot, Floareo! Doar tu să rămâi. Statornic și neschimbător …și-n ziua de Paște. Te așteptăm în Gruia, să vezi ce frumos cântă câinii din Ardeal: ‘Giacardea, cardea / Gialino mura / Gia mura, mura / Ce mişto’ (n.r. versuri din piesa Mica Ţiganiadă a trupei Phoenix)”, a fost mesajul postat de ultraşii de la PCH.


PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo: “Câteva observații ale ‘descreieraților'”

După ce Dinamo a fost la un pas să fie lovită de o nouă tragedie, suporterii din PCH continuă războiul cu oficialii clubului. Aproape de miezul nopţii, ultraşii au transmis şapte întrebări către conducătorii echipei. Printre altele, fanii au susţinut că Eugen Neagoe nu trebuia să stea pe banca tehnică a “câinilor”, din moment ce acesta se simţise rău toată ziua înaintea meciului cu U Craiova. În plus, în colimatorul ultraşilor a intrat şi Liviu Bătineanu, medicul echipei.

Întrebărea 1: “Câteva întrebări de la ‘animale’ și câteva observații ale ‘descreieraților’. Este adevărat că Eugen Neagoe s-a simțit rău în timpul zilei de ieri încă de când se afla la Săftica? Să nu spuneți că nu ați știut. Dacă știm noi asta, înseamnă că medicul lui Dinamo și toți cei din staful echipei știau despre asta”, a fost prima întrebare pusă de ultraşii din PCH.

PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo
PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo

“De ce a ascuns Florin Prunea adevărul despre starea reală a lui Neagoe?”

Întrebarea 2: “De ce nu ați suflat nicio vorbă despre asta?. De ce a ascuns Florin Prunea adevărul despre starea reală a lui Neagoe? Să nu spună că n-avea habar! Tocmai el care ne-a luat nouă probe de sânge și a aflat că suntem drogați”

Întrebarea 3: “Cum de nu a apărut nimic în presă? Se fac anchete doar dacă moare cineva? Vă încurca așa de tare adevărul și nu mai puteați să aruncați vina pe suporteri?”

“Dacă se întampla o tragedie cu omul ăsta, tot suporterii erau de vină?”

Întrebarea 4: “Cine a băgat adevărul sub preș și ce interes au avut să facă asta? De ce a fost lăsat să stea pe bancă dacă se simțea rău? Sunt atâția antrenori care nu au mai luat loc pe bancă în ziua în care au avut probleme de sănătate mai puțin grave”

Întrebarea 5: “Dacă se întampla o tragedie cu omul ăsta, tot suporterii erau de vină? Cine răspunde dacă un jucător cu probleme de sănătate depistate înainte de meci, intră totuși pe teren și se prăbușește? Dar dacă un antrenor este în situația asta?”

PCH și toți dinamoviștii de pe stadion l-au aplaudat pe Eugen Neagoe

Întrebarea 6: “Doctorul Bătineanu a evaluat în viața lui vreun pacient? A pus vreodată un diagnostic sau știe doar să ia un puls și să ofere un suc? Păi asta știm și noi să facem… Nu-l întrebăm dacă îl are pe conștiință pe Ekeng, dar îl întrebăm dacă știa câte cafele băuse Neagoe. După atâta cofeină, despre care se știe că biciuiește inima, cât de potrivit este să-i dai ceva energizant de băut?”

PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo
PCH continuă războiul cu oficialii lui Dinamo

Întrebarea 7: “Ce fel de prieteni și colegi sunt cei care te trimit pe bancă deși știu cât de gravă este starea ta? Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Neagoe și să stea departe de oamenii care spun din gură că le pasă de starea lui, dar în realitate nu au făcut nimic pentru a-l ajuta și mai ales pentru a preveni o tragedie. Descreierații așteaptă un răspuns! PS: PCH și toți dinamoviștii de pe stadion l-au aplaudat pe Eugen Neagoe și i-au strigat numele în timp ce era în ambulanță. Digi Sport nu a arătat și nu a spus nimic despre momentele astea. Cancanul și scandalul se vând mai bine, dar ipocrizia e cât casa”.

Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie