Fotbal intern

PCH, un nou atac la Florin Prunea: “Echipa merge prost din cauza leșinaților pe care i-ai adus tu”

17.08.2019 | 19:23
PCH un nou atac la Florin Prunea Echipa merge prost din cauza lesinatilor pe care iai adus tu

Peluza Cătălin Hîldan (PCH) a lansat un nou atac la Florin Prunea. Dinamo a ajuns pe ultimul loc în clasament după şase etape, record negativ în istoria de 71 de ani a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar ultraşii i-au atacat pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

PCH, scrisoare-manifest împotriva lui Florin Prunea. Ce aşteptări au ultraşii de la oficialul “câinilor”

La o zi după Chindia – Dinamo 3-2, PCH a postat o scrisoare-manifest pe contul oficial de Facebook şi l-au atacat pe Florin Prunea. Ultraşii îi cer demisia preşedintelui clubului, după ce acesta s-a luat de suporterii care au atacat autocarul echipei pe DN1, când jucătorii se întorceau în Bucureşti de la Ploieşti.

“Iată ce așteptăm noi de la tine în momentul ăsta. Să ieși în față și să-ți asumi dezastrul de la club. Cea mai elegantă asumare de felul ăsta se face prin demisie. Cere-ți scuze public celor pe care i-ai numit ‘drogați, sălbatici, huligani’. Nu-ți cerem să-ți retragi minciunile pentru că ne-ar lua prea multe zile. Transmite-i lui Dusan Uhrin că nu lui i s-a strigat ”Demisia!” aseară, ci ție, lui Bălănel și grupului de sugative de la club. Ziceai ceva de 9 puncte din 3 meciuri… Poate ne lași înainte să ajungem la 3 puncte din 9 meciuri”, au scris cei din PCH.

PCH, un nou atac la Florin Prunea
PCH, un nou atac la Florin Prunea

“L-ați prostit ușor pe Negoiță, dar cu noi e mai greu”

Suporterii din PCH îl acuză pe Florin Prunea că nu are curajul să-şi asume eşecul din acest sezon al lui Dinamo. În plus, oficialul “câinilor” este acuzat că a adus fotbalişti slabi la echipă.

“‘Ne-am temut de ce era mai rău’. I-auzi Praleo! Păi înseamnă că avem ceva în comun. Și noi ne temem de ce e mai rău, adică de retrogradare. Iar tu ești unul din principalii vinovați. Mai ales că din informațiile pe care le avem, alungarea lui Rednic a fost complotată de tine împreună cu alți atârnache din club. Voi i-ați băgat în cap lui Negoiță că Rednic are intenția să ducă echipa în Liga a 2-a pentru a o cumpăra mai ieftin. L-ați prostit ușor pe Negoiță, dar cu noi e mai greu. Echipa merge prost din cauza leșinaților pe care i-ai adus tu, după ce i-ai dat afară pe toți cei aduși de Rednic. Aleargă pe teren de parcă și-au luat ‘șiprei în ochi și curent în ureche’. Acum ne anunți că aștepți următorul incident și chemi jandarmii, armata și pompierii să păzească echipa. Poate faci rost și de niște mascați pe care să-i așezi pe linia de 16 metri. Ar merge și un tun cu apă. Dacă ai fost adus la Dinamo doar ca să cauți scandal și să te cerți cu suporterii, e foarte grav”, au mai scris fanii lui Dinamo.