Sport

Pe cine mizează Dumitru Dragomir, în lupta pentru titlu: ”Echipa lui îmi place cel mai mult”

Mitică Dragomir a analizat starul de sezon și și-a ales favorita în lupta pentru titlu. El a vorbit și despre transferurile tari făcute de FCSB.
02.08.2023 | 16:21
Pe cine mizeaza Dumitru Dragomir in lupta pentru titlu Echipa lui imi place cel mai mult
Mitică Dragomir și-a ales favorita în lupta pentru titlu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut trei etape din Superligă, dar deja au început să se facă pronosticuri cu privire la campioana de la finalul sezonului. Mitică Dragomir și-a ales deja favorita la câștigarea campionatului.

Pe cine vede Mitică Dragomir favorită la titlu

Mitică Dragomir a analizat echipele celor mai bune formații din Superligă, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. ”Oracolul” crede că FCSB, echipa ce vinde bilete în timp record pentru primul meci din Ghencea, e marea favorită, deși a fost încântat și de jocul Rapidului: ”Mie mi-a plăcut și Rapid. Mie cel mai mult îmi place echipa lui Becali, Steaua (n.t. FCSB) asta”.

ADVERTISEMENT

Întrebat de HORIA IVAVOVICI despre Universitatea Craiova, după primul meci al lui Reghecampf, remiza cu CFR Cluj, Mitică Dragomir nu s-a grăbit să își dea o părere. El spune că echipa are două fețe: atât a unei echipe fără speranță, cât și a unei echipe cu potențial. Pentru a se lupta la titlu, au nevoie de transferuri, spune Mitică Dragomir.

Craiova… așa și așa, cu două fețe. Una în umbră și alta către soare. Multe fețe, ca mine. (n.r. Câștigă titlul Reghe?) Nu. Le trebuie 2-3 jucători, în rest au de toate, au patron tare, nu știu cine o fi la conducere. Nu poși să duci singur, Rotaru are 2-3 buni, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a spus fostul președinte al LPF la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Nu Chiricheș e transferul verii la FCSB

Revenind la FCSB, Mitică Dragomir spune că nu Vlad Chiricheș este transferul verii, ci Damjan Djokovic, mijlocașul adus pentru a completa linia defensivă din care mai fac parte, în echipa de start, Șut și Olaru.

Dragomir crede că Djokovic are o viziune foarte bună și știe bine jocul, fiind un fotbalist ce acoperă spațiile libere din defensivă. El spune că Farul a luat anul trecut titlul folosind un cuplu format din astfel de mijlocași: Băluță și Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Despre Chiricheș, Dragomir crede că acesta are un stil de joc ce îl va expune foarte mult, motiv pentru care se așteaptă la multe greșeli din partea lui. Despre jucătorul echipei naționale spune că acesta iese cu mingea la picior, fiind un fundaș care ajută și în ceea ce privește jocul de construcție.

Nu știu nici Chiricheș, pe care eu l-am propulsat în fotbalul mare și l-am făcut să ia un preț foarte mare pe el, nu știu dacă îl va ajuta Chiricheș pe Becali să ia tutlul. Cel mai bun transfer e mijlocașul care a jucat la CFR Cluj, Djokovic. Când fundașii centrali ai Stelei (n.r. FCSB) se îndepărtau foarte mult, imediat el venea între ei, în fața centrului porții. Formidabil, strângea nemaipomenit spațiile.

ADVERTISEMENT

Greu mai primește gol Steaua (n.r. FCSB) lui Becali. Fundașii centrali au tendința de a ieși ei către margine să primească, iar atunci se face un gol mare în gura porții, iar echipele acolo pierd. Convingerea mea este că Djokovic nativ face asta, știe jocul și vine între cei doi fundași foarte bine. Ați văzut, Farul fără cei doi mijlocași. A câștigat campionatul cu doi mijlocași în fața fundașilor centrali care veneau și fundași centrali, pe faza de apărare.

Djokovic e cel mai bun transfer al verii. Chiricheș mă impresionează, doar că are altă structură de joc, e cu ieșirea cu mingea la picior, pe dribling, e  imposibil să nu o comiți. Era să o comită la Galați, l-a salvat Djokovic. Rapid să știi că nu joacă rău, chiar dacă au pierdut patru puncte acasă”, a spus Dumitru Dragomir la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, podcastul realizat de HORIA IVANOVICI cu Dumitru Dragimir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

Mitică Dragomir și-a ales favorita la titlu

ADVERTISEMENT