Fotbal intern

„E ultima dată când vă mai dau bani!” Peluza Roș-Albastră și-a enervat propriii membri la derby

12.11.2018 | 10:23
E ultima data cand va mai dau bani Peluza RosAlbastra sia enervat propriii membri la derby
Peluza Roș-Albastră și-a enervat proprii membri la derby

Pentru a treia oară în acest an, Dinamo și FCSB au terminat la egalitate meciul direct. De această dată a fost 1-1, după ce anterior am avut parte de rezultate de 2-2 și 3-3.  

Mai mulți în tribunele Arenei Naționale, dinamoviștii au dominat autoritar duelul galeriilor. La startul partidei au pregătit o scenografie extrem de spectaculoasă, obligându-l pe Istvan Kovacs să înceapă meciul cu cinci minute mai târziu față de cum era programat inițial.

Peluza Roș-Albastră și-a enervat propriii membri la derby

În comparație, Peluza Roș-Albastră nu a avut niciun fel de scenografie, fapt ce i-a surprins pe mulți, inclusiv pe propriii membri. Cu trei zile înainte de meci, pe pagina oficială a Peluzei Roș-Albastre fanii erau îndemnați să plătească, pe lângă biletul de intrare la meci, și o contribuție individuală de 5 lei pentru scenografie.

Surpriză însă. La ora jocului Peluza Roș-Albastră a afișat doar câteva bannere prin care își ironizau rivalii. Ba mai mult, în timpul meciului au afișat un mesaj prin care recunoșteau că nu au avut nicio scenografie pentru derby.

Faptul i-a înfuriat pe fanii care au plătit contribuția de 5 lei, iar pagina de Facebook a fost asediată cu mesaje de nemulțumire, suporterii scriind că nu vor mai da niciodată bani pentru astfel de acțiuni.

Galeriile ambelor echipe s-au dat în spectacol și în mod negativ. Fanii lui Dinamo au aruncat cu tot ce le-a venit la mână de fiecare dată când un jucător de la FCSB a executat un corner, în timp ce suporterii lui FCSB au aruncat o petardă în apropierea lui Sergiu Hanca. Acesta a avut nevoie de un minut pentru a-și reveni.

În clasament, diferența dintre FCSB și Dinamo a rămas de 11 puncte, dar „câinii” speră din nou la play-off, apropiindu-se la numai trei puncte de Astra, ocupanta ultimului loc de play-off în Liga 1 Betano.