Fotbal intern

Se retrage Penedo după despărțirea de Dinamo? „Va urma o pauză”

11.12.2018 | 15:10
Se retrage Penedo dupa despartirea de Dinamo Va urma o pauza

Jaime Penedo și-a terminat înțelegerea cu Dinamo București. Portarul panamez, în vârstă de 37 de ani, a jucat ultimul meci pentru „câini” în partida cu CFR Cluj, când a fost criticat pentru primul gol primit de la Păun.

Goalkeeper-ul din Panama mai avea contract în Ștefan cel Mare până în vara lui 2019, dar Penedo nu a fost luat în loc la meciul cu FC Hermannstadt. După ce s-a anunțat oficial despărțirea dintre cele două părți, Penedo a oferit o reacție emoționantă pentru fanii dinamoviști: “Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulțumesc clubului, colegilor, antrenorilor și suporterilor dinamoviști pentru această perioadă minunată din viața mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!”, a sunat mesajul adresat de Penedo către fani.

Jaime Penedo a gafat la golul lui Alex Păun din ultimul său meci la Dinamo

Se retrage Penedo după despărțirea de Dinamo?

Faptul că Jaime are 37 de ani i-a pus pe gânduri pe specialiștii din fotbal, care au speculat că Penedo s-ar putea să își agațe ghetele în cui. Cu toate acestea, goalkeeper-ul care a participat la Mondialul din Rusia nu a luat încă o decizie până în acest moment: „Penedo și Dinamo s-au despărțit de comun acord, astfel că nu a fost vreo problemă din acest punct de vedere. Vreau să le mulțumesc celor de la Dinamo pentru colaborare și pentru perioada petrecută de Jaime la acest club. Au fost foarte corecți în relația cu noi. Penedo are mai multe oferte în acest moment, majoritatea din America Latină, dar nu cred că va da curs vreuneia dintre ele acum. Jaime are nevoie de o pauză după perioada mai agitată din 2018, când a fost și la Mondial. Nu știu dacă se va retrage sau nu, dar sigur va urma o pauză pentru el”, a declarat pentru FANATIK Mihai Stan, impresarul portarului panamez.

Jaime Penedo a sosit în Ștefan cel Mare în vara anului 2016. În total, internaționalul panamez a strâns 73 de meciuri în tricoul lui Dinamo București și a fost parte din echipa care a câștigat Cupa Ligii României în sezonul 2016/2017. Penedo are în palmares și nu mai puțin de 135 de meciuri în naționala statului Panama!