Life

Pepe, uite ce ai pierdut! Raluca Pastramă, într-o formă de zile mari la sala de fitness

08.01.2021 | 16:01
Pepe uite ce ai pierdut Raluca Pastrama intro forma de zile mari la sala de fitness
ADVERTISEMENT

De când s-a despărțit de Pepe, Raluca Pastramă și-a reluat rutina și este din ce în ce mai activă în sala de fitness, acolo de unde a postat astăzi două filmulețe pe Instagram cu felul în care se antrenează.

Raluca arată mai bine ca niciodată după divorț și pare că și-a revenit din toate punctele de vedere, fosta parteneră a lui Pepe ajungând, de altfel, la un acord cu cântărețul, mai ales că au două fetițe împreună.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și-a afișat corpul bine lucrat pe rețeaua de socializare, unde a tras de zor de fiare, iar Pepe ar putea să regrete despărțirea după ce și-a văzut soția mai sexy ca niciodată.

Raluca Pastramă îi arată lui Pepe ce a pierdut. Cum a apărut în sala de fitness

Îndrumată de un instructor de sport, Raluca a mers la sală îmbrăcată lejer, cu niște colanți albaștri și un tricou tip maiou în partea de sus și, bineînțeles cu părul prins ca să nu îi intre în ochi în timpul exercițiilor fizice.

ADVERTISEMENT

Raluca și Pepe au anunțat despărțirea la începutul lunii noiembrie a anului trecut, iar în ultimele luni au existat tot felul de zvonuri despre motivele care au dus, de fapt, la acest divorț.

raluca pastramă
Raluca Pastramă, fosta parteneră a lui Pepe, în sala de fitness. Foto: Instastory

Cei doi au ajuns la un acord comun de dragul fetițelor

La un moment dat, lucrurile s-au tensionat între cei doi, însă sfârșitul de an le-a adus înțelepciunea necesară pentru a ajunge la un numitor comun, mai ales că la mijloc se află două copile care au nevoie de amândoi în procesul lor de creștere.

ADVERTISEMENT

Tocmai despre acest acord a vorbit Pepe alaltăieri în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV: „Noi doi trebuie să stăm de vorbă și a înțeles niște lucruri. Și eu am înțeles niște lucruri. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față.

Cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu sunt șanse de împăcare. E cel mai bine să lăsăm lucrurile cum au fost dorite. Eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Nu credeam că putem divorța. Nu aș fi zis niciodată”.

ADVERTISEMENT

 

Tags: