News

Percheziții ale Poliției Române în cazul unui cunoscut medic estetician. E acuzat că a mutilat mai multe paciente

Poliția Română a anunțat, marți, percheziții în cazul unui cunoscut medic estetician. Ar fi vorba despre Shamieh Hussein, acuzat că a mutilat mai multe paciente
12.03.2024 | 12:57
Perchezitii ale Politiei Romane in cazul unui cunoscut medic estetician E acuzat ca a mutilat mai multe paciente
Medic estetician, vizat de o anchetă a poliției: percheziții într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane de euro. Sursa foto: Facebook / Poliția Română / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți dimineață, în București, au loc percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și vătămare corporală în care este vizat un cunoscut medic estetician. Prejudiciul în acest caz se ridică la aproape 2 milioane de euro.

Medic estetician, vizat de o anchetă a poliției: percheziții într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane de euro

Într-un comunicat de presă emis în această dimineață, IGPR anunță că polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară.

ADVERTISEMENT

Aceste verificări au loc într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală. Prejudiciul ar fi de aproape 2 milioane de euro.

Oamenii legii spun că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un medic ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a 10 persoane.

ADVERTISEMENT

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, a anunțat IGPR.

ADVERTISEMENT

”Medicul vedetelor”, Shamieh Hussein, ar fi cel vizat de anchetă

Din informațiile presei locale, vizat de aceste cercetări este așa zisul ”medic al vedetelor”, Shamieh Hussein. În ultimii patru ani, el ar fi efectuat 10 intervenții chirurgicale, precum implanturi de silicoane și botox.

Operațiile ar fi avut urmări devastatoare pentru pacienți. Unii dintre ei s-ar fi infectat ulterior. S-au identificat până în prezent 10 persoane vătămate care au depus plângere și s-au constituit parte civilă.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Hussein Shamieh, medic specialist în chirurgie plastică, care este deja cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost sub control judiciar, pentru vătămare corporală din culpă. Acesta a contestat atunci măsura preventivă dispusă, notează Replicaonline.

ADVERTISEMENT