News

Percheziții la clanurile Duduianu și Rinu. Anchetatorii caută armele folosite în scandalul care a dus la moartea lui Emi Pian

12.08.2020 | 10:13
Perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu Anchetatorii cauta armele folosite in scandalul care a dus la moartea lui Emi Pian
ADVERTISEMENT

Trupele speciale ale Ministerului de Interne au descins, miercuri dimineață, în mai multe locuri din București și Ilfov, în dosarul penal deschis după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Potrivit G4Media, perchezițiile se fac la membri ai clanurilor Duduianu și Rinu.

UPDATE 11.32: Doi membri ai clanului Duduianu au fost reținuți de către poliție, transmite Digi24. Unul dintre ei este fratele lui Florin Mototolea, Ciprian.

ADVERTISEMENT

Perchizițiile vizează atât domiciliile din cartierul Rahova ale unor membri ai clanului Duduianu, cât și pe cele ale unor membri ai clanului  Rinu, din comuna Bragadiru, jud. Ilfov.

Potrivit unor surse neoficiale, oamenii legii caută armele care au fost folosite de către participanții la scandalul care a dus la moartea șefului clanului  Duduianu.

ADVERTISEMENT

Parchetul confirmă perchezițiile

În continuarea comunicării publice privind evenimentele produse în data de 04 august 2020, Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, a transmis Parchetul.

Richard Gheorghe, zis Piticu, tânărul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia de  vineri a Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au scris procurorii în ordonanța de reținere..

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: