News

Elevă agresată sexual într-un liceu din Dâmbovița. Patru adolescenți au fost arestați

Patru adolescenți ar fi agresat sexual o elevă dintr-un liceu din Dâmbovița. Agresiunea a fost reclamată după aproape două luni
25.04.2024 | 14:18
Eleva agresata sexual intrun liceu din Dambovita Patru adolescenti au fost arestati
Patru minori au agresat sexual o elevă și ea minoră la rândul ei. Adolescenții mai erau acuzați în alt dosar pentru aceeași faptă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz șocant s-a petrecut într-un liceu din Dâmbovița. O elevă minoră a fost agresată sexual de patru adolescenți în luna februarie, dar agresiunea a fost raportată după două luni.

Elevă agresată sexual de patru adolescenți

Eleva în vârstă de 17 ani ar fi fost agresată mai exact la începutul lunii februarie, iar pe abia pe 10 aprilie a reclamat ceea ce i s-a întâmplat la poliție.

ADVERTISEMENT

Din fericire făptașii au fost prinși și arestați preventiv în cursul zilei de marți, 23 aprilie. Din primele informații se pare că trei dintre agresori au mai fost cercetați într-un alt dosar, care viza tot acuzația de agresiune sexuală, potrivit Agerpres.

„La data de 10 aprilie 2024, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale.

ADVERTISEMENT

Din investigaţiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, la începutul lunii februarie 2024, într-un liceu din localitatea Voineşti, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual şi ar fi fost constrânsă să întreţină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani”, a precizat într-un comunicat IPJ Dâmboviţa.

Agresorii erau cercetați într-un alt dosar petnru aceeași acuzație

Polițiștii au deschis un nou dosar penal pentru cei patru adolescenți și au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ba mai mult, tinerii minori la rândul lor, se aflau în arest preventiv având în vedere acuzațiile similare din dosarul în care erau cercetați.

ADVERTISEMENT

„La data de 22 aprilie 2024, minorul de 17 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar, la data de 23 aprilie 2024, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totodată, la data de 23 aprilie 2023, prin încheierea Judecătoriei Târgovişte, faţă de cei trei minori, de 15 şi 16 ani, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Precizăm că cei trei se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetaţi într-o altă cauză penală ce vizează săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la tentativă la infracţiunea de viol şi complicitate la infracţiunea de viol”, au spus reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se va finaliza acest dosar pentru cei patru inculpați, având în vedere că mai aveau antecedente identice. Ancheta poliției continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și care va fi sentința finală a adolescenților.

ADVERTISEMENT