Fotbal intern

Peste 600 de jandarmi la România-Grecia. Măsuri speciale de securitate

Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor la meciul echipei naţionale a României cu selecţionata Greciei, programat pe Arena Naţională, de la ora 21:45....
07.09.2015 | 15:32
Peste 600 de jandarmi la RomaniaGrecia Masuri speciale de securitate
ADVERTISEMENT

Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor la meciul echipei naţionale a României cu selecţionata Greciei, programat pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Măsuri speciale de securitate la România – Grecia. Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor la meciul echipei naţionale a României cu selecţionata Greciei, programat, în această seară, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Euro-2016.

ADVERTISEMENT

Accesul spectatorilor în stadion se va face, începînd cu ora 19.45, doar pe bază de bilete sau invitaţii. În interiorul complexului va avea loc înaintea partidei o activitate de divertisment la care vor putea participa toţi posesorii de bilete, accesul la acest spectacol urmînd a fi permis începînd cu ora 17.00.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

ADVERTISEMENT

Afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă este de asemenea interzisă.Echipa naţională a României întîlneşte, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Greciei, într-o partidă din cadrul grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

 

Echipa naţională a României întâlneşte, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Greciei, într-o partidă din cadrul grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016

ADVERTISEMENT