News

Petele de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă au fost analizate! Ce au descoperit anchetatorii

31.08.2019 | 20:18
Petele de sange gasite in casa lui Gheorghe Dinca au fost analizate Ce au descoperit anchetatorii

Petele de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă au fost analizate! Astfel, conform unor surse din anchetă au fost găsite mai multe pete în locuinţa celui poreclit „monstrul din Caracal”. Bărbatul care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu a încercat să ascundă câteva probe, dar oamenii legii au scanat fiecare centimetru din casă. Unele pete recent descoperite ar aparține Luizei, tânăra dispărută în luna aprilie, dar sunt și pete care indică alte victime de sex feminin.

Petele de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă au fost analizate!

Cinci săptămâni a ținut întreaga desfășurare de forțe din casa criminalului. Poliţiştii şi procurorii au verificat locuința lui Gheorghe Dincă, cercetarea fiind una minuțioasă. Rezultatele obţinute din prelevarea probelor găsite în casa indică însă un lucru mai mult decât interesant. Dacă s-ar ghida în acest moment după probele descoperite, oamenii legii ar putea spune clar că există mai multe victime, nu doar Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu.

Aproximativ 40 de pete de sânge, identificate în diferite locuri ale proprietăţii lui Dincă, nu ar aparţine nici Alexandrei, nici Luizei. Surse din anchetă spun că analizele ar indica profile genetice feminine. Practic, această nouă informaţie complică şi mai tare ancheta, una destul de controversată de opinia publică. Procurorii analizează acum şi cazuri mai vechi de dispariţii să vadă dacă există vreo potrivire cu noile probe.

Petele de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă au fost analizate! Casa
Petele de sânge ar aparține Luizei Melencu, dar și altor fete. Sursa foto – facebook

Ce au descoperit anchetatorii

Cert este că singura corespondentă găsită până acum a fost cea în cazul Luizei Melencu. Deşi nimeni nu știe unde este trupul fetei sau dacă aceasta se mai află în viață, urme biologice ale adolescentei au fost identificate inclusiv pe patul suspectului. Probele ADN au fost confirmate în laborator. Ca să se asigure că nu scapă nimic, anchetatorii au folosit un scanner special. Procurorii au şi săpat în diferite locuri.

Aceştia l-au suspectat pe Gheorghe Dincă de faptul că ar fi putut să ascundă în pământ rămășițele victimelor. Oamenii legii au controlat și pereţii şi au mutat tone întregi de obiecte cărându-le cu roaba până la camioanele care au ajutat la transport.