News

Petrecerea de 110 ani de STB, un fiasco! Au venit oameni cât să încapă într-un autobuz

07.07.2019 | 13:37
Petrecerea de 110 ani de STB un fiasco Au venit oameni cat sa incapa intrun autobuz

Petrecerea de 110 ani de STB s-a transformat într-un adevărat fiasco! Astfel, concertul programat în Parcul Izvor și care a costat, atenție, un milion de lei, abia a adunat câțiva oameni. Culmea, petrecerea a fost organizată într-o zi de weekend, iar intrarea a fost liberă. Conform celor prezenți, la eveniment abia s-au strâns 400 de persoane. De altfel, organizatorii au intrat la un moment dat chiar în panică.

Petrecerea de 110 ani de STB, un fiasco!

Evenimentul trebuia să înceapă la ora 18.00, însă la fața locului nu era nimeni, astfel că startul a fost amânat. Cu greu, cei aflați mai degrabă în plimbare prin zonă s-au strâns în jurul scenei când au aflat că aici vor cânta nume grele ale muzicii românești. Astfel, la două ore distanță, atunci când erau programate concertele, abia erau vreo 250 de oameni. Pe scenă a urcat, după ora 20.00, Whats UP, cel care interpretează de altfel și imnul STB.

Între timp aproape 400 de bucureșteni erau strânși în jurul scenei din Parcul Izvor. La puţin timp după Whats UP, pe scenă a urcat și Smiley. Conform libertatea.ro au existat şi câteva incidente. La un moment dat, pe scaunele rezervate consilierilor de la primărie, s-au așezat câțiva oameni. Jandarmii i-au îndepărtat imediat pe respectivii, un grup turiști germani care nu știau că locurile erau destinate altor persoane.

Petrecerea de 110 ani de STB, un fiasco! Concert
What UP și Smiley au cântat la petrecerea STB. Sursa foto – libertatea.ro

Au venit oameni cât să încapă într-un autobuz

De altfel, organizatorii concertului și-au luat măsuri zdravene de siguranță. Au chemat jandarmii, dar și o firmă de securitate privată. Toţi aceştia mai degrabă au şomat și au urmărit și ei concertul. De remarcat că în zonă au apărut și câteva mese, unde au fost întinse farfurii cu frigărui, dar și cu bucățele de pepene și boabe de struguri. Vă readucem aminte că pentru evenimentele
destinate aniversării STB, inclusiv cel din Parcul Izvor, s-au cheltuit sume generoase.

Culmea, angajații au fost anunțați de curând că mărirea salarială promisă pentru 1 septembrie nu le va mai fi acordată. Mai mult de atât, sporurile lor vor fi tăiate, iar promovările vor fi blocate pentru următoarea perioadă.

 

 

Tags: