News

Piedone, despre o eventuală decizie a PSD-PNL să se alinieze în spatele lui. „Eu sunt vectorul de imagine în București”

Piedone spune că alianța PSD-PNL va decide sau nu să îl susțină la Primăria Capitalei. „Eu iau voturi în mare de la AUR și de la PSD”
16.04.2024 | 23:25
Piedone despre o eventuala decizie a PSDPNL sa se alinieze in spatele lui Eu sunt vectorul de imagine in Bucuresti
Piedone spune că ia voturi de la tot eșichierul politic, în special de la AUR și PSD / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a declarat, marți, că el este „vectorul de imagine” în București. Piedone a mai spus că o retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu din cursă ar aduce victorie Coaliției, dacă PSD și PNL îl vor sprijini.

„Azi le-a venit mintea de pe urmă”

Cristian Popescu Piedone a declarat că s-a întâlnit cu liderii Coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, înainte de începerea campaniei, și că le-a propus să îl sprijine în cursa pentru Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

„Se vorbeste, se negociază. Eu m-am aliniat la start din prima zi, am solicitat acestei megacoaliții. Dacă a asigurat siguranța României, eliminând USR de la guvernare, care au zis că sunt fete mari, cu tunuri de un miliard și fără penali în funcîii publice, acum acest bumerang se întoarce împotriva lor.

Eu am avut întâlnire cu domnii Ciolacu și Ciucă, solicitând să facem un sondaj și cel mai bun să participe. Am văzut incertitudinea, că nu scoteau niciun candidat. Azi le-a venit mintea de pe urmă și vor decide dacă sau nu să se alinieze în spatele meu. Eu nu mă dezic de PUSL”, a declarat Piedone pentru România TV.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cerșesc voturile nimănui”

Primarul Sectorului 5 a precizat că nu se află în situația de a „cerși voturi” și că medicul Cătălin Cîrstoiu este un profesionist la spital dar un novice în materie de administrație publică.

„Dacă ei înțeleg și vor sa câstige Bucureștiul, care este precursorul alegerilor parlamentare și prezidențiale, să-si facă treaba cum stiu mai bine. Eu nu cerșesc voturile nimănui. Eu mă bazez pe voturile celor care au văzut ce am facut în ultimii 30 de ani. Dacă în ințelepciunea domnului Simion, va considera că vrea să își fidelizeze electoratul, eu iau voturi din tot eșichierul politic, în mare de la AUR și PSD.

ADVERTISEMENT

Domnul Cîrstoiu este un doctor de excepție, dar nu poate intra în administrație și să începe de mâine să învețe ABC-ul. Îl vor sechestra cei din consiliu, cum l-au sechestrat pe Nicușor, care după patru ani a avut tupeul să iasă din birou. Susținut de PNL, care acum, ies, mai ales cei vocali, Rareș Bogdan, care își schimbă pielea cum își schimbă batistuțele. Nu poți să spui că este un liberal autentic, cum nu poți să spui nici de Bode ca e penelist, când el este un pedelist”, a spus Piedone.

„Vectorul de imagine în București este Cristian Popescu Piedone”

Cristian Popescu se consideră „vectorul de imagine în București” și a reluat tema locomotivei, adică cei care îl susțin trebuie să „bage cărbuni” în această locomotivă.

ADVERTISEMENT

„Noi administratorii facem o politică doar în interesul cetățeanului. Dacă vor întelege că vectorul de imagine în București este Cristian Popescu Piedone, atunci e bine. Eu nu voi cerși niciun vot. Eu am pentru toți sustionătorii mei o lopată, cu care să bage carbune în locomotiva Piedone, care face politica doar în slujba cetățeanului”, a spus candidatul PUSL.

Nu Micul Paris, ci Marele Paris

Piedone a reiterat faptul că nu-l interesează o politică la vârful statului, nu va candida la alegerile prezidențiale ci îl interesează numai Capitala, să facă din ea „Marele Paris”. Planul pe care-l va prezenta va fi realizat integral, spre deosebire de cel al primarului general, spune Piedone

„Eu niciodată nu mă voi gândi la o politică macro, nu voi candida la prezidențiale, dacă ies primar general. Eu vreau să fac politica pentru București, să facem nu Micul Paris, ci Marele Paris.

Eu voi prezenta un plan, din care se vor realiza toate punctele, nu ca Nicușor, care din 21 de puncte nu a realizat niciunul. Iar acești PNL-iști l-au susținut, iar acum nu au fost în stare să scoată un candidat și l-au scos din joben pe acest doctor.

Pentru mine problemele sunt simple și simplu de rezolvat. Iesi pe stradă și vezi, aș vrea să nu ne rupem tocurile sau planetara când mergem la un botez. Azi bucureștenilor le este rușine de parcurile din București, Cișmigiu, Herăstrău. Pe acesti USR-iști nu îi interesează nimic”, a spus Piedone.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților